Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tevfik Akgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

Hıncal Uluç: 'Artık Galatasaraylı değilim'

3 KURUŞ İÇİN SATTILAR

Ali Sami Yen isminin tarihe karışmasına tepki gösteren Uluç'un hedefinde Galatasaraylılık ruhunu parayla satmakla suçladığıAdnan Polat ve Adnan Sezgin vardı: "Ben, 3 kuruş için Ali Sami Yen adını bile satanların yanında olamam ve kendime "Adnansporlu" dedirtmem." Türk Telekom reklamını gündeme getiren Uluç, Fenerli Cem Yılmaz'ın Arda'ya stadın anahtarını vemesine bozulmuş. Sami Yen'de son gölü Fenerbahçe'nin kovduğu Kazım'ın atmasına da tepkiliydi. :D :D :D (Allah Var Adam Haklı)Tüm bunlara sebep olan ikiliyi işaret eden Uluç, tepkisini şu sözlerle sürdürdü:

STADIN ANAHTARINI FENERLİ ARMAĞAN ETTİ :D :D :D :D Kim Edecekti Hıncal Başbakanda Etse Oda Fenerli :D :D :D :D

"Ali Sami Yen'in adını satın alanların ne yaptıklarını da gördük. Stadın anahtarlarını Galatasaray'ın kaptanlarına, bir tescilli Fenerli armağan etti, sanal alemde.. Ucuna üç kuruşluk akbil takılı altın anahtar aşağılamasına, Galatasaray kulübü kaptanlarını yollayarak aracılık etti, alet oldu. Adnanspor işte bu.. Üç kuruş için kulübün bütün değerlerini pazarlamak.. Kapanan Ali Sami Yen'de son golü, Fener'in kovduğu adam atmıştı. " (İşte Hıncal Dünden Beri Bizim Burda Dediklerimizi Anlatıyor Galatasarylı Olarak Kendisi Çok Çabuk Anlamış Ama Diğer Galatasaraylılar Halen Direniyor :D :D :D :D)

asy.png

Kalısper_a'nın yazdığı mesajın altında Gs Store'ın reklamı var :D Kaptanımız Arda'nın :) Süper yaa :)

Haydi Aslanlar Arenaya,

Gölgelerin gücü adına he-man he-man

Titrek birden atılgan oluverdi... :) :) :D :D

wallpaperdonovoestdiodanr2.jpg

2emlhg0.jpg

B e l e ş t e p e ' ye Hoşgeldiniz...
Bu stadta yanan bütün ışıkların vergisi, benim halkımdan; senden benden çıkacak.. Haberiniz yok sanırım..
Yinede Beleştepe ile Bank Asya ya merhaba!!! ..
ya bari güngören belediye ile açılış maçını yapsaydınız, Ajax bir düzine atmasın şimdi size... bu kadroyla :D :D :D Tam Bank Asyalık takım izleyecek seyirciler...

Tevfik Akgül ' Alıntı:

yalnız yanlışınız var galiba; titrek çizgi filmde korkak bir kaplandı.. atılgan olduğunda yine kaplandı.. yoksa siz aslandan vaz mı? geçtiniz :D :D :D :D Olmayan şanınız zaten ayaklar altında... sürünüyor..

Tevfik Akgül ' Alıntı:
Titrek birden atılgan oluverdi... :) :) :D :D

2emlhg0.jpg

jl1bo1.jpg

Asalate bak be!!! İki hayvanda Asaletli

5 mesaj hakkınız var, 5 mesajı kullandıktan sonra 1 saat beklemeniz gerekiyor özel mesaj gönderebilmek için :)

gamze_ ' Alıntı:
5 mesaj hakkınız var, 5 mesajı kullandıktan sonra 1 saat beklemeniz gerekiyor özel mesaj gönderebilmek için :)

Neden bu saçmalık

Yine 5 mesaja takıldım... ya bu sadece bana mı özel?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan? Seyrantepe Stadı´nın yapımında Galatasaray Kulübünün bir kuruşu olmadığını? stadın TOKİ tarafından yapıldığını belirterek? ´´ Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak. Daha yapılmış değil´´ dedi.

Erdoğan? Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu´nda düzenlenen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 28 kavşak ve yol? 3 spor salonu? 2 metro istasyonu ve 3 adet stadın bağlantı tüneli toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada? Seyrantepe´de Galatasaray Kulübü için yapılan stadın açılışında yaşanan olaylara değindi.

Erdoğan? kendi talimatıyla? Seyrantepe Stadı´na bir istasyon eklendiğini söyledi. Sinan Erdem Kapalı Spor Kompleksini tıklım tıklım dolduranlardan asla yuhalama istemediğini ifade eden Erdoğan? ´´Çünkü sizin ferasetinize inanıyorum. Ama bir gerçeğin de bilinmesini istiyorum´´ diye konuştu.

´´Biz hiçbir zaman ülkemizde ayrımcılıktan yana olmadık? olmayacağız. Kim ne yaparsa yapsın? olmayacağız. Fakat şunun bilinmesini isteriz. Biz Galatasaray gibi güzide bir külümüzün adeta belli bir yere sıkışmış olan Ali Sami Yen´den kurtarılıp daha geniş bir alanda farklı bir stada? daha geniş bir tesise kavuşmasını gelen talep üzerine arzu ettik.

Merhum Özhan Canaydın bana bu talebi getirdiği zaman olumlu baktığımı? konuyla ilgili gerekli olarak desteği vereceğimizi söyledim. Bunu Büyükşehir Belediye Başkanımla? TOKİ ile o dönemdeki Spordan Sorumlu Devlet Bakanım ile paylaştım ve bu şekilde bu yatırıma başladık. İhaleyi ilk alan müteahhit firma bu işi götüremedi. Götüremeyince biz ne olursa olsun gerekirse TOKİ olarak bu işi bitireceğiz´ dedik. Çünkü bunu ortada bırakamazdık.

Şimdi birileri çıkıyor ´efendim Seyrantepe Stadı´nı burada filancanın? filancanın? filancının emeği vardır.´ Burada çok açık konuşuyorum? Seyrantepe Stadı´nın A´dan Z´ye yapımında Gayatasaray Kulübünün bir Allah kuruşu yoktur.

Tamamıyla bu tesis Toplu Konut İdaremiz tarafından yapılmıştır. Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak daha yapılmış değil. Şimdi burada ben farklı bir kulübe? Devlet Bakanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir. TOKİ başkanım farklı bir kulübe gönül vermiş olabilir.

Ama bunların hepsini biz bir kenara koyduk. Niye? Çünkü Galatasaray bizim beynelmilel ülkemize şampiyonluklar kazandırmış bir kulübümüz. Ve ülkemizi uluslararası futbolda tanıtmış bir kulübümüz. Ve buna böyle bir yer yakışır dedik ve bunu bitirdik. Dün akşam resmi açılışını yaptık. Tüm oradaki olumsuzluk sahiplerinindir.

Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. İnanıyorum ki Galatasaray camiası da bu yapılanlardan rahatsız olmuştur. Bizim de üzüntümüz budur. Sadece 310 trilyonluk yatırımla kalmadık. Stada yaptığımız bu 310 trilyonun yanında gerek metro gerekse oradaki kavşak düzenlemesiyle birlikte oradaki yatırımın toplam bedeli 600 trilyonu bulmuştur.

Herhalde böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum. Ama biz ne diyoruz? ´At denize? balık bilmezse halik bilir´ diyoruz.´´

Eziklerin bir samsunspor macı daha berabere bitti :)

Sn.FeaR Of DaRKNeSS gecen sayfalarda ben ve gamze için paylasmış olduğun resimde amacın ne bilmiyorum ama burda öyle bir resimler paylasırım ki sesini cıkartamazsın eğer yorum yapıcaksan resim paylasıcaksan insanlar üzerinden prim kazanmaya calışma takımı savunmaya calış savunamıyorsan sesini cıkarma 29-30 seneden beri kupa alamıyorsanız bunu kabullen kabullenemiyorsan git kendine maket kupa al onunla sevinc yaşa eğer bir daha ki konularda benim üzerimden yada sevdiğim insanlar üzerinden küçük düşerecek resimler paylaşırsan sana olan yaklaşımım bu şekilde olmaz emin ol

Eğer benimle sorunun varsa özelime gel ;)

MyfateYou ' Alıntı:
Eziklerin bir samsunspor macı daha berabere bitti :)

Sn.FeaR Of DaRKNeSS gecen sayfalarda ben ve gamze için paylasmış olduğun resimde amacın ne bilmiyorum ama burda öyle bir resimler paylasırım ki sesini cıkartamazsın eğer yorum yapıcaksan resim paylasıcaksan insanlar üzerinden prim kazanmaya calışma takımı savunmaya calış savunamıyorsan sesini cıkarma 29-30 seneden beri kupa alamıyorsanız bunu kabullen kabullenemiyorsan git kendine maket kupa al onunla sevinc yaşa eğer bir daha ki konularda benim üzerimden yada sevdiğim insanlar üzerinden küçük düşerecek resimler paylaşırsan sana olan yaklaşımım bu şekilde olmaz emin ol

Eğer benimle sorunun varsa özelime gel ;)

Özele Niye Geliyorum Bayram ?
Bu Zamana Kadar Özeldenmi Yazıyordun ki Bana
Ne Yazacaksan Buraya Yaz ;)

Başbakanlık'ta sarı-lacivert devrim!

BAŞBAKANLIK Merkez Binası?nın girişindeki polis memurlarının kıyafetleri sarı-laciverte dönüştürüldü.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve üst düzey konuklarının giriş çıkış yapabildiği Başbakanlık Merkez Binası?nın kapısında bulunan ve saygı nöbeti tutan muhafız polislerin kıyafetlerinin sarı-lacivert olarak değiştirilmesi dikkat çekti. Muhafız polisler, bugünden itibaren yeni kıyafetleriyle saygı nöbeti tutacaklar.

Bir Gün Herkes Fenerbahceli Olacak :D :D : :D :D

Evet ama sadece bir gün :D :D :D :D

kalisper_a ' Alıntı:

Gereğinden fazla ütopik bir cümle fakat şu şekilde daha doğru olur:

Herkes sadece bir gün Fenerbahçeli olacak :D :D :D Geriye kalan 364 gün de Galatasaraylı böyle daha iyi oldu :D :D :D

gamze_ ' Alıntı:
kalisper_a ' Alıntı:

Gereğinden fazla ütopik bir cümle fakat şu şekilde daha doğru olur:

Herkes sadece bir gün Fenerbahçeli olacak :D :D :D Geriye kalan 364 gün de Galatasaraylı böyle daha iyi oldu :D :D :D

Birgün Herkes Fenerbahceli Olacak Derken Bizden Bahsetmediğimizi Anlamışsınızdır Umarım Yani Biz Zaten 365 Gün Fenerbahceliyiz 364 Gün Galatasarlı Olanlar Yada Diğerleri Birgün Fenerbahceli Olacak :D :D :D :D

Bana Bu kadar Detay Yaptırdın Yaa :D :D :D :D :D

Valla ben de bir fenerli olarak sadece bir gün . Yani arena açılışında GS li olup protesto edenlerin arasında olmak isterdim.
Helal olsun GS taraftarına :)

Gün hesabını bırakın da Fenerbahçe Birgün şampiyon olacak mı onu söyleyin :)

Hem merak etmeyin, Fenerliler 1 gün Galatasaraylı da olsa çok net bir şekilde zaten Fenerli oldukları anlaşılır mesela ben tipine baktım mı karşımdakinin hemen Fenerli olduğunu anlıyorum her yerde belli ediyorlar kendilerini :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...