Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tevfik Akgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yüzyılın Komedisi FeneV'e Şaka Yaptık

2ed2m3m.jpg

Dünden sonrada baya gurur duymuşsunuzdur takımınızla :D

Hadi biraz daha eğlenelim :)

Malatya'nın plakası 44! Yeni Malatyaspor 15 harften oluşuyor ! 44-15 = 29 ! :D Buda mı tesadüf be Fenerbahçe. :D

Fener'in Türkiye Kupası'nı alamayışının 29. yılı şerefine düzenlecek olan şenliklere tüm halkımız davetlidir. :D

Saçlarımıza aklar düştü. Genç Fenerliler huzurevine düştü. Yaşananların hepsi bir düştü. ...Türkiye Kupası Sen nerdesin :))" :D

Aslan'ın kalesine Zapata geçiyor

Yapılan görüşmeler sonunda Romanya'nın Steaua Bükreş takımından ayrılan ve bonservisi elinde olan Kolombiyalı kaleci ile büyük ölçüde anlaşıldığı kaydedildi. Galatasaray'ın transferini açıklaması beklenen Robinson Zapata, 32 yaşında..

Yani anlıyacağınız; kalecisi beleşşşş... stadı beleşşş.. gerisi koca bir leşşşş... beleştepeyede anca böyle bir kaleci alınırdı zaten :)))))))

Tartışmasız 1 numara
FIFA, G.Saray'ı "Türkiye'nin yurt dışındaki tartışmasız en başarılı takımı" ifadeleriyle övdü. Cimbom, Facebook'ta ise dünya lideri

15. yüzyıla uzanıyor
Dünya futbolunu yöneten FIFA, resmi sitesinin futbol tarihi bölümünde Galatasaray'ı tanıttı. Tanıtım yazısında, "Futbolun içindeki bir aslan bize biraz vahşi görünse de, Türkiye'nin yurt dışında tartışmasız en başarılı takımı Galatasaray'dır" denildi. Galatasaray Lisesi'nin tarihinin 15. yüzyıla kadar gittiğinin anlatıldığı yazıda, Terim'den Rijkaard'a ve Arda'ya kadar kulübe hizmeti geçmiş isimlerin fifa.com'a verdikleri röportajlardan alıntılar yapıldı.

F.Bahçe 3'üncü sırada :D
FIFA'nın hakkını teslim ettiği Cimbom, sosyal paylaşım sitesi Facebook'un da zirvesine oturdu. İtalyan İl Foglio gazetesi tarafından yapılan ve en çok hayranı olan takımlar sıralamasında G.Saray, Barcelona'yı sollayıp liderliği ele geçirdi. G.Saray 4.1 milyon hayran sayısına ulaşırken, Barça 3.4 milyon kişiyle ikinciliğe razı oldu. F.Bahçe ise 2.8 milyon hayranıyla üçüncü sırada kaldı :D

Bayram Sn Fear of Darkness'i zamanında baya kızdırmışsın anlaşılan, baksana unutamamış seni :D

gamze_ ' Alıntı:
Bayram Sn Fear of Darkness'i zamanında baya kızdırmışsın anlaşılan, baksana unutamamış seni :D

Ezikler Topluluğu Kopamıyor Burdan Desene Gamze Sende Dahil Olmak Üzere

FeaR Of DaRKNeSS ' Alıntı:
gamze_ ' Alıntı:

Bize laf atıyorsunda kendine hic bakıyormusun acaba biz eziksek sen ne oluyorsun peki :)

gamze_ ' Alıntı:

Ezikbahçe Taraftarı Fear of Darkness :D Bayram yazık fazla kızdırma baksana dün için üzüleceklerine sevinir oldular onlarda şaşırdı :)

Bu Galatasaraylılar Halen Konuşuyormu Yaa :D :D :D :D Yawww Bu Kadar Sevineceğinizi Tahmin Etmiştim Aslında :D :D :D

Israr Ediyorum Başkalarının Zaferi Sizin Sevinciniz Oluyorsa Siz Nesiniz Hadi Cevap Verin? :D :D :D :D :D

Ne O Tek Tek Başedemeyeceğinizi Anlayınca BayramBjk & Gamze İttifakımı Yaptınız ;D

Siz de sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz farklı şeylerle gelin artık :)

Siz diğer takımların yenilmesine üzülüyor musunuz yoksa :) gerçi Fenerlilerden herşey beklenir baksanıza dünkü faciadan sonra üzüleceklerine nasıl seviniyorlar :) Ne yapacaklarını şaşırdılar :)

Siz de tek tek başedemeyeceğinizi anlayınca farklı iki üyelikle mi cevap veriyorsunuz :D Lüzum yok bunlara tek tek de gelseniz de sürüyle gelseniz de bizim büyüklüğümüz tartışılmaz ;)

Ben Fenerbahceliyim Beni Malatyalı Kızdırabilir Pendikli Kızdırabilir Aldıkları Galibiyetten Dolayı Ama Galatasaray Neyle Kızdırıcak :D :D :D :D :D Bişey Bulamadığı İçin Bir Pendikli Oluyorsunuz Bir Malatyalı Üzülüyorum Size :D :D :D :D

Yine Israr Ediyorum Başkalarının Zaferiyle Sevinenlere Ne Denir? :D :D :D

Galatasaray ne ile mi kızdıracak :) Galatasaray aldığı kupalarla Avrupa'daki başarılarıyla kızdırıyor zaten sizi :)

Tekrar paylaşıyorum ki anlayın diye :)

Tartışmasız 1 numara
FIFA, G.Saray'ı "Türkiye'nin yurt dışındaki tartışmasız en başarılı takımı" ifadeleriyle övdü

gamze_ ' Alıntı:
Galatasaray ne ile mi kızdıracak :) Galatasaray aldığı kupalarla Avrupa'daki başarılarıyla kızdırıyor zaten sizi :)

Tekrar paylaşıyorum ki anlayın diye :)

Tartışmasız 1 numara
FIFA, G.Saray'ı "Türkiye'nin yurt dışındaki tartışmasız en başarılı takımı" ifadeleriyle övdü

Ne zaman millatn önce mi? Son sıralamalara bakmadınız galiba? :)

Nizam Bey güncel bir haber bu, Fener'in yenilgisi üzerine güzel bir haber olmuş :D

Ne O Tek Tek Başedemeyeceğinizi Anlayınca BayramBjk & Gamze İttifakımı Yaptınız ;D

Yooo ittifak yapmamıza gerek yok ben yeterim sana ;)

Bu arada ben Gs'lı değilim BEŞİKTAŞ'lıyım yanlış anlaşılma olmasın

Ezikbahce yenilmesine tek Gs'lılar Bjk'lılar sevinmiyor ki tüm müslüman ailemi seviniyor

Futbol bir rekabettir hangi takım yenilse hemen o takımla dalga gecilir.Biz liverpol'dan 8 tane yediğimizde dalga gecmediniz mi gecmedim diye kişi yalan söyler hatta bursalılar pankart bile yapmışlardı Bülent Uygun'da dalga gecmişti

Ama siz sizinle dalga gecilmesini yediremediğiniz için yok söyle yok böyle konusup duruyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...