Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
ferhat
,
Satılan Malın Maliyeti
başlıklı konuya cevap yazdı.
Evet, Eger mal Stokta ise sorun yok duzeltilir, ancak satildi ise K.K.E.G ile duzeltilir. Üretim maliyeti fiyat farkları hesabı, bir...
17 Haz 2025
ferhat
,
Dışarıdan Atanacak Yabancı Uyruklu Müdür.
Dusuncen dogru, Yabancı uyruklu bir müdür için çalışma izni, Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı...
17 Haz 2025
L
ladybırd
,
Yurt Dışı Teknik Hizmet Alımı Vergi
arkadaşlar merhaba. Yurt dışıı sitesi temu dan mal alıp Türkiye de satmak isteyen bir mükellef için sormak istiyorum. Ordan gelen...
16 Haz 2025
K
ksimkesyan
,
Yurtdışı Firmaya Hizmet Faturası Kesilmesi Hk
Mobilyaların ihracı bir işlem, yapılan hizmet ise başka bir işlemdir. Her ikisi birbirinden tamamen bağımsızdır. Denetimi yapan firmanın...
16 Haz 2025
administrator
Kapanan Adi Ortaklık Ve Devam Eden Gelir Geçici Mükellefiyeti
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
I-GELİR VERGİSİ KANUNU YÖNÜNDEN 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun "Ticari kazancın tarifi" başlıklı 37 nci maddesinde; "Her türlü...
16 Haz 2025
N
neslisah
Envanter E-Defter Gönderimi
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Şu anda özellikle envanter defterlerinin gönderimiyle ilgili bir duyuru ve düzenleme yapılmadı. Beklemedeyiz.
14 Haz 2025
Y
yildizomer
,
Teknoloji SMMM Mesleğini Nasıl Etkiliyor ?
Her meslekte olduğu gibi bizim meslekte teknolojiyle beraber kayıp yaşayacaktır. Eğer mesleğe geri dönme niyetiniz var ise tavsiyem ofis...
14 Haz 2025
Y
yildizomer
konusundaki
Tahsin Kurt mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Şu anda özellikle envanter defterlerinin gönderimiyle ilgili bir duyuru ve düzenleme yapılmadı. Beklemedeyiz.
14 Haz 2025
B
beyhansrn
,
Yurtdışı Firmaya Hizmet Faturası Kesilmesi Hk
Evet mobilyaları yurtdışı firma Türkiyeden alıyor yurtdışında tüketim söz konusu ama ihraç edilmeden önce bunun denetimi türkiyedeki...
13 Haz 2025
M
maviyildiz
Staj Başlatma(Henüz Bu Yola Girmemişken Öneri)
konusundaki
malianestezi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Tekrardan merhabalar. 13 Ekimde ilk kez girdiğim staj başlatma sınavını 72 alarak kazandım. Üzerimden büyük bir yük kalktı.Artık asıl...
13 Haz 2025
Tahsin Kurt
,
13 Haz 2025
M
maviyildiz
,
Staj Başlatma(Henüz Bu Yola Girmemişken Öneri)
Merhabalar 7 sene olmuş sınavı kazandığınıza 🙂 mali müşavir olmuşsunuzdur tebrik ederim. Yazışmalarınızın hepsini okudum. Şimdi sizin...
13 Haz 2025
E
excelience
,
6183 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılan Tecil Hangi Durumlarda Bozulur ?
Merhabalar vergi dairesiyle görüştüm . Cari dönem borcuna istinaden ödeme emri gelirse ödeme emrinin geldiği güne müteakip 5 gün tebliğ...
13 Haz 2025
B
brayner4410
,
13 Haz 2025
N
neslisah
,
ben 2025 ocak şubat mart e-envater defterlerin gönderilip gönderilmesi gerektip gerekmediğini anlayamadım.
13 Haz 2025
Neler yeni