Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Alomaliye.com
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş Yap
Yeni Üyelik Kaydı
Install the app
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Featured content
Yeni Mesajlar
Son aktivite
ferhat
,
Kdv Beyannamesi Eylül 2025'de Güncellenen
başlıklı konuya cevap yazdı.
Sayin iskorpix Lutfen yazilarinizda kucuk harf kullanin. Form kurallarina uyun Tesekkurler
29 Eyl 2025
ferhat
,
Genel Kurul'da Muhasebe Yetkilisi Atama
Sevgili Bulent Ustadim Oncelikle nasilsin ? Iyimisin ? insallah iyisindir. Atamanin yapilabilmesi icin kriterlerin olusmasi lazim.
29 Eyl 2025
M
mterzy
,
KDV1 Kümülatif Hk
Üstad oraya girilen bedel otomatik olarak aylık kısmında yer alıyor Haliye kümüle kısmına da girmesi gerekir şeklinde düşünüyorum.
29 Eyl 2025
administrator
Hem Dul Hem Yetim Maaşı
konusundaki
keremcem mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Anneniz babasından yetim aylığı veya eşinden dul aylığı almak arasında tercih yapabilir. babasından aldığı aylığın kesilmesi ve eşinden...
29 Eyl 2025
administrator
Hem Dul Hem Yetim Maaşı
konusundaki
ferhat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba arkadaşlar. Annem babasından yetim maaşı alıyor. Ben de kendi babamdan alıyordum. Annem babamdan maaş alabilmem için feragat...
29 Eyl 2025
O
ozandursun
,
KDV1 Kümülatif Hk
189 İle görüşmemize istinaden KDV1 beyannamesine konu olmadığı için beyannamede gösterilmez diye bilgi aldım.
29 Eyl 2025
K
keremcem
,
Hem Dul Hem Yetim Maaşı
Anneniz babasından yetim aylığı veya eşinden dul aylığı almak arasında tercih yapabilir. babasından aldığı aylığın kesilmesi ve eşinden...
29 Eyl 2025
M
mterzy
,
KDV
forumunda
KDV40 - Özel Matraha Tabii Yansıtılan Cezaların Takibi Hk.
başlıklı bir konu başlattı.
Üstadlarım merhabalar, Otomobil kiralama işiyle iştigal mükellefimin müşterisine yansıttığı Cezaları normalde "Özel Matraha tabii...
29 Eyl 2025
I
iskorpix27
,
Kdv Beyannamesi Eylül 2025'de Güncellenen
KDV 1 DE YATIRIM TEŞVİK KAPSAMI İSTİSNASINDA BİZ ALICI OLARAK SATICI BİLGİLERİNİ VE BİZE KESİLEN FATURA BİLGİLERİNİ GİRİYORDUK SON GELEN...
29 Eyl 2025
I
iskorpix27
KDV 1 Beyannamesindeki Tevkifat Mevzusu
konusundaki
SELMA YILDIZ GÖLER mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Merhaba, Kdv 1 ' de Diğer indirimler kısmında yurtiçi alımlara ilişkin kdv ve sorumlu sıfatıyla kdv tek tek yazılıyor , oranlara göre...
29 Eyl 2025
B
bulent249
,
Ymm ile tam tasdik sözleşmesi olan işletmelerde smmm çalıştırılma zorunluluğu bulunmamaktadır. Bu nedenle bahsedilen atamanın...
29 Eyl 2025
ferhat
,
Bundan dolayi olmaz.şartlar, stajyerin deneyimi ve nitelikleri yetersiz olduğu için, genel kurul kararıyla dahi muhasebe yetkilisi...
28 Eyl 2025
URUM79
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Öncelikle yönetim kurulu iç yönergesi hazırlanması gerekir. Yönergede muhasebe sorumlusunun görev ve yetkilerinin belirtilmesi gerekir...
28 Eyl 2025
K
K.Ozan
konusundaki
bulent249 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Öncelikle yönetim kurulu iç yönergesi hazırlanması gerekir. Yönergede muhasebe sorumlusunun görev ve yetkilerinin belirtilmesi gerekir...
28 Eyl 2025
B
bulent249
,
28 Eyl 2025
Neler yeni