17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

Bugün de bitti allahın izniyle stresle beklentiyle.Son iki gün sabır arkadaşlar bu kadar bekledik bu iki günde geçer inşallah

Belgeyi almaya hak kazananları cuma sabahı aramaya başlarlar. Teos sisteminde en erken 18.00 de açıklarlar. Her dönem böyle oldu.

Belgeyi almaya hak kazananları cuma sabahı aramaya başlarlar. Teos sisteminde en erken 18.00 de açıklarlar. Her dönem böyle oldu.

Bencede arkadaşlar boşu boşuna söylentilerle gerilmeyelim cuma akşam saat 18 nasıl yapacagız ben onun derdindeyim.Ben 2 gün diyorum ama 3 kaldı sayılır nede olsa akşam öğrenicez:banghead:

geriye dönüp baktığımızda 17mart sonrası bu süre nasıl geçer diyorduk kaldı 3gün, odada tanıdık varsa 6dan önce de öğrenebiliriz :) aslında odalar puanları merkezden gelen maile göre tarayıp siteye koysalar kimseyi aramalarına gerek kalmaz, hemde boşu boşuna telefon gideri olmaz :)

57 gün nasıl geçti allah biliyor.Sürekli bir merak ve korku.Bu hafta tam kavga modundayım acayip sinirli.Sonuçları öğrenene kadar umarım kalbini kimsenin kırmam.Sonuçları öğrenince de umarım ağlama krizlerine girmem :ıslık:

57 gün nasıl geçti allah biliyor.Sürekli bir merak ve korku.Bu hafta tam kavga modundayım acayip sinirli.Sonuçları öğrenene kadar umarım kalbini kimsenin kırmam.Sonuçları öğrenince de umarım ağlama krizlerine girmem :ıslık:

Bence çok fazla stres yapmayın. Unutmayın hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. Sağlık bozulduktan sonra belge işinize maalesef yaramıyor:)))

Bence çok fazla stres yapmayın. Unutmayın hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. Sağlık bozulduktan sonra belge işinize maalesef yaramıyor:)))

kesinlikle haklısın önce sağlık ama bu sadece sözde kalıyor sağlığımızın kıymetini onu kaybetmeden bilemiyoruz maalesef.eğer sağlığınız bozulacak kadar stresliyseniz size en yakın hastanenenin acil servisinde 2 saat oturun size yeter

şahsen yoğun iş temposu,günlük te 30-40sayfa sınav çalışması için kitap okuduğumda gözlerim kıpkırmızı ,yanardı, streste olunca gözde kronik hastalıklar oluyor, dediğiniz gibi sağlık çok önemli ama bu zor şartlarda sağlığı bile ikinci plana atıyoruz bazen :(

Bu nasıl iş anlamadım siz ASMMMO yu aramışsınız henüz kimseyi aramadık demişler. Arkadaşım dün sabah beni aradı geçmişim diye.

Bu nasıl iş anlamadım siz ASMMMO yu aramışsınız henüz kimseyi aramadık demişler. Arkadaşım dün sabah beni aradı geçmişim diye.

Yüksek yerlerde tanıdıkları olanlar erken öğrenebiliyorlar.. Sonuçta o sınav sonuçları da memurların elinden geçiyor. Açıklanma tarihinden önce rahatlıkla dışarı sızabilir emin olun.. 2 gün kaldı arkadaşlar..

arkadaşlar teosun sitesine neden girilemiyor ? Deneyen oldu mu hiç ? Herkes girdiği için mi yoksa açıklandı ondan mı girilemiyor ? Offffff

Arkadaşlar site açıldı birşey yok sanırım herkes girmeye çalıştığı için offff nasıl bir stres bu ya

Hayatımda hiç bu kadar panik olmamıştım ilk kez girdim kesin 3 dersten kalırım diyorum.. Ama genede bir umut belkide geçerim diyorum .. :) .. Ders çalışamıyorummmm... :( 29-30 haziranda hiç olmazsa bir kaç ders vererek gireyim.. 2 ay daha bekle ne zor iş bu...

Bugün sonuçların açıklanmasından önceki gün, genelde 1 gün önceden tüm dersleri vermiş olanları arıyorlar. Bugün arananlar olur bence, sonuçları öğrenen arkadaşlar bilgi verirse bizde sizin sevincinize ortak oluruz :) Bu arada 2012 yılı takviminde sınav sonucu açıklama tarihi diye bir bölüm vardı 2013 takviminde böyle bir bölüm yok, o yüzden sonuçların açıklanmasında bu dönemden itibaren değişiklikler olabilir. hadi hayırlısı