ben bugün nevşehir odasyıla konuştum, haber falan yok, iletişim için hangi numarayı verdiyseniz onu ararlar Mahmut bey.
Belgeyi almaya hak kazananları cuma sabahı aramaya başlarlar. Teos sisteminde en erken 18.00 de açıklarlar. Her dönem böyle oldu.
Bencede arkadaşlar boşu boşuna söylentilerle gerilmeyelim cuma akşam saat 18 nasıl yapacagız ben onun derdindeyim.Ben 2 gün diyorum ama 3 kaldı sayılır nede olsa akşam öğrenicez:banghead:
57 gün nasıl geçti allah biliyor.Sürekli bir merak ve korku.Bu hafta tam kavga modundayım acayip sinirli.Sonuçları öğrenene kadar umarım kalbini kimsenin kırmam.Sonuçları öğrenince de umarım ağlama krizlerine girmem :ıslık:
Bence çok fazla stres yapmayın. Unutmayın hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. Sağlık bozulduktan sonra belge işinize maalesef yaramıyor))
Bu nasıl iş anlamadım siz ASMMMO yu aramışsınız henüz kimseyi aramadık demişler. Arkadaşım dün sabah beni aradı geçmişim diye.