17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

denetimden cevap anahtarı gibi gibi kağıt vermiştim 85 almışım vergidende hepsinden yarımyamalak yapmıştım geçirmek için uğraşmışlar ama 30almışım ki ben 15 falan bekliyodum:D çünkü önceki dönem deli gibi sadece vergiye çalışıp 2soruya tam cevap verip diğerlerinede cevaplamıştım ama eksikler vardı 60dan fazla beklerken 40aldım tahmin bile edilemiyo nasıl bi sistemse bu

Merhaba, ben de Ankara Odası'na bağlıyım ancak şu an İstanbul'da yaşıyorum. Ruhsat işlemleri için Ankara'ya gitme şartı var mı yoksa burdan erişim imkanı sağlanabilir mi?

Son düzenleme:
denetimden cevap anahtarı gibi gibi kağıt vermiştim 85 almışım vergidende hepsinden yarımyamalak yapmıştım geçirmek için uğraşmışlar ama 30almışım ki ben 15 falan bekliyodum:D çünkü önceki dönem deli gibi sadece vergiye çalışıp 2soruya tam cevap verip diğerlerinede cevaplamıştım ama eksikler vardı 60dan fazla beklerken 40aldım tahmin bile edilemiyo nasıl bi sistemse bu

sadece vergi kaldıysa kursa gitmeni tavsiye ederim

Vergi çok dağınık bir konu nelerden çalıştınız bende 35 le kaldım ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum

gv,kv,kdv ve amme alacakları kanununu dehanın kitapçığından çalıştım.Ötv ve mtv ye de baktım sorabilecekleri kısımlara baktım çok bir şey yok.Benim sansım uygulama sorusunun gv olmasıydı.75 aldım

aslı4143 sadece vergi kaldıysa itiraz etmeni tavsiye ederim öncelikle ama her ihtimale karsılık simdilik çalışmaya başlamalısın :))

yatırılan bedelin hepsini odalar almıyor. Türmob'a da gidiyor o paralar. Ayrıca forumu biraz araştırırsanız en az ücreti ismmmo'nun aldığını görebilirsiniz. istanbullu meslektaşlar bu konuda şanslı. http://forum.alomaliye.com/stajyer-sorunlari/42720-2012-yili-smmm-ruhsat-bedeli.html
iyi kötü yazmadan önce biraz araştırmak faydalı olacaktır.

yeni meslektaşlarımız aramıza hoşgeldiniz. hepinizi tebrik ederim. :)

İSMMMO na bağlı üye sayısına bir bak istersen biz odanın aldığı sadece bizden olan 670 tl lerden bahsetmiyoruz her sene verilen maktu ve nispi aidatlar var oda yönetiminde çalışanların ne kadar maaş aldıkları belli değil.. her ne olursa olsun hiçbir aaliyet yokken bu kadar zarar çok fazla

İSMMMO na bağlı üye sayısına bir bak istersen biz odanın aldığı sadece bizden olan 670 tl lerden bahsetmiyoruz her sene verilen maktu ve nispi aidatlar var oda yönetiminde çalışanların ne kadar maaş aldıkları belli değil.. her ne olursa olsun hiçbir aaliyet yokken bu kadar zarar çok fazla

Ayrıca hangi oda başkanının altında vip minübüs ve şoför var. Kimin parasıyla bu lüks ve gösteriş. İmkanım olmasına rağmen üye olmak istemiyorum ödeyeceğim aidatlar ne için kullanılacak?.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sınav sonucuna itiraz edip te geçen hiç varmı?Varsa aldığı ve değiştiği puanı yazabilirmi?Ben iki ders konusunda emindim ama itiraz edip etmem konusunda tereddütlerim var

Arkadaşlar sınav sonucuna itiraz edip te geçen hiç varmı?Varsa aldığı ve değiştiği puanı yazabilirmi?Ben iki ders konusunda emindim ama itiraz edip etmem konusunda tereddütlerim var

Geçen dönem Vergi den tek dersi olan dershane arkadaşın 35 olan puanı 50 yapıldı.Tek derslerde puanlarda bir çok kişide değişiklik olmuştu.
Muhasebede 2012 Temmuz sınavına giren arkadaşın puanı 45 den 50 yapıldı. Bende şansımı denedim 2 dersten başvurdum bir puan bile değişmedi yine başka bir arkadaşın itirazları da dikkate alınmadı. Kesin diye bir şey yok ama tek dersi olanlara torpil uygulanıyorlar bu açık..

geçen dönem eşim maliyet muhasebesi için itiraz etmişti, tek dersi kalmıştı. 30 olan notunu 50 yaptılar.
bence de itiraz edin olan en fazla 20 liranıza olur.

arkadaşımın 35 den 50 ye yükseltiler.40 ları 50 yaptılar.sansınızı deneyin hiç bir sorun cıkmaz doğal hakkınız

arkadaşımın 35 den 50 ye yükseltiler.40 ları 50 yaptılar.sansınızı deneyin hiç bir sorun cıkmaz doğal hakkınız

Cevap veren bütün arkadaşlar sağolun anladığım kadarıyla tek ders kalırsa geçiriyorlar.Onun dışında değişen olmuyor.Ben yinede şansımı deniycem bakalım

Arkadaşlar öncelikle kazanan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum ve ilk kez sınava girecek biri olarak 7 dersten 6 sına çalıştım ve tekrarlarımı yaptım tek hukuk dersine netten bulduğm kısa notlara bakıp girmeyi düşünüyorum ama ne kadar çalışrsam çalışayım sanki uçup gidiyo ve bundan dolayı ödüm kopuyo hiçbişi yapamiycam diye:(((( kazana arkadaşlar nasıl ders çalıştılar ilk sınavda durumları nasıldı...bi rahatlatsanız önerilerinizle şu kafayı yemek üzere olan kardeşinizi:)

İtarızı ne zaman kadar yapabiliyoruz.3 Haziran sınava başvuru son gün.Bunda da her hangi bir tarih varmı acaba

Deli Gibi Sabah Akşam Ders Çalıştığım Hukuk (40) ve Meslek ten (35) kalmışım nasıl iştir anlamış değilim..