Selam arkadaşlar ben de artık SMMM oldum. Kitaplarımı satıyorum, ilk girişte 7 de 7 yaptım.. sahibinden ilan no: 125282314
Kitapları satmak yerine sevaba girin bence

Selam arkadaşlar ben de artık SMMM oldum. Kitaplarımı satıyorum, ilk girişte 7 de 7 yaptım.. sahibinden ilan no: 125282314
Deli Gibi Sabah Akşam Ders Çalıştığım Hukuk (40) ve Meslek ten (35) kalmışım nasıl iştir anlamış değilim..
Belirtmek istediğim birşey var önden beni ne aradılar ne mesaj çektiler geçtiniz diye.Direk sonuçlardan öğrendim aramıyorlar beni herhalde geçemedim diye aklınızda kalmasın istedim.Benim biraz öyle oldu hamdolsun belgeyi almışız.
Merhaba, vergi dairesine ödenecek harç tutarı nakit mi ödenmek zorunda yoksa kredi kartı imkanı tanınıyor mu? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
Vergiden birebir kanun mad.yazmana gerek yok kendi cümlelerini de ekle.kaldı ki bütün sınavlarda böyle yap çünkü yorumda çok önemli.vergiden iki dönem üst üste kurum vergisi kanunu soruldu bu dönem çıkmaz bence ama yinede şöyle bir bak.önceki dönem sorularına bak muhakkak.geçen dönem gelir vergisi pratik sorusu çıktı bu dönem çıkacağını sanmıyorum.varsayım bunlar hep tabi.ama üst üste aynı dönem aynı şeyler çıkmıyor pek.sayısallardan mali analiz yoruma çok önem veriyor ve puanı kıt.bol bol yorum yap.maliyet muh.onunda notu kıt.soruyu tam yapman lazım çünkü puan kırıyor tam puan asla vermiyor.finansal yevmiye kayıtları önemli ben sınavda kapanış kaydı,bilanço yetişmedi,gelir tablosunu yaptım fakat yanlıştı ama yevmiye mad.doğruydu çoğu 50 aldım.denetim sanırım komisyon değişti son dönem sorular gayet basitti.bizim dönemlerde bi hayli zorladılar.meslek ve hukuk kitaptan çalışmak yeterli zaten çok zorlamıyorlar.arkadaşlar uzun zamandır girememiştim foruma. sınavlar açıklanmış kazanan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. ben ilk kez giricem haziranda. vergiden sözel sorulara bire bir kanunu yazmak mı lazım ? kendi cümlelerimizle katkı yapsak oluyor mu ? sayısal soru için herkes onu kesin yapmalısın doğru olarak demiş. sözellerden gerçekten puan verilmiyor mu ?
diğer derslerden de notlamada sınav esnasında dikkat etmemiz gereken hususları belirtir misiniz ?
teşekkürler.
kursa gidiyor musun ?Vergiden birebir kanun mad.yazmana gerek yok kendi cümlelerini de ekle.kaldı ki bütün sınavlarda böyle yap çünkü yorumda çok önemli.vergiden iki dönem üst üste kurum vergisi kanunu soruldu bu dönem çıkmaz bence ama yinede şöyle bir bak.önceki dönem sorularına bak muhakkak.geçen dönem gelir vergisi pratik sorusu çıktı bu dönem çıkacağını sanmıyorum.varsayım bunlar hep tabi.ama üst üste aynı dönem aynı şeyler çıkmıyor pek.sayısallardan mali analiz yoruma çok önem veriyor ve puanı kıt.bol bol yorum yap.maliyet muh.onunda notu kıt.soruyu tam yapman lazım çünkü puan kırıyor tam puan asla vermiyor.finansal yevmiye kayıtları önemli ben sınavda kapanış kaydı,bilanço yetişmedi,gelir tablosunu yaptım fakat yanlıştı ama yevmiye mad.doğruydu çoğu 50 aldım.denetim sanırım komisyon değişti son dönem sorular gayet basitti.bizim dönemlerde bi hayli zorladılar.meslek ve hukuk kitaptan çalışmak yeterli zaten çok zorlamıyorlar.
Vergiden birebir yazmana gerek yok bende birebir yazmadım 60 aldım.dehanın kitabından çalıştım bende vergiye ve tavsiye ederim.maliyet son dönem farklı soru tipi çıktı ama genelde aynı tip sorular çıkıyor.çıkmış sorulara çalışın.puanı kıt hocanın malesef cevap tam olamınca 5 puan dahi vermiyor.ben 50 ile geçtim maliyetten.merhaba öznur hanım; odanın kursuna finansal ve maliyetten gittim sadece. cevap anahtarına bakıyorum tesmerden vergiden mesela cevaplar çok uzun ben o kdar uzun yazamam kibire bir derken bunu kastetmiştim. birde maliyetten son dönem yevmiye kaydı ve 3. dağıtım sorulmuş şimdiye kadar cıkmamış soru tipleri. umarım bu dönem öyle bişey yapmazlar çünkü ben sadece son 15 yılın cıkmış sorularını çözdüm maliyetten. b aşka kaynaklada kafamı karıştırmak istemiyorum zaten aklıma zor giriyor dersler.
16/17 mart sınavının itiraz sonuçları ne oldu arkadşlar bilgisi olan varmı?