Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cepteki para, cebin olduğu pantolonu giyene,
bardaktaki su, içene
tabaktaki yemek, o yemeği yiyene
kümesteki KAZ, kümestekilere
yeter .
Siz kümesin içindekilerdenmisiniz yoksa dışındakilerden mi ??
Allahıma bin şükür ki, MALİYECİ OLMAMIŞIM. Yazıklar olsun, vatandaşı KAZ olarak gören zavallı zihniyete.
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE DÜŞÜNEN DEVLET MEMURUNA,
Merak ediyorum, kendini maliyeci olarak tanımlayıp, ayrı bir grup olduklarını belirtip , burada olmak isteyen veya istemeyen diğer arkadaşlar da vatandaşı KAZ olarak mı görüyor,
yoksa kendi içlerindeki bu tür düşüncelere olması gerekn tepkileri gösterecekler mi?
Allahıma bin şükür ki, MALİYECİ OLMAMIŞIM. Yazıklar olsun, vatandaşı KAZ olarak gören zavallı zihniyete.
Merak ediyorum, kendini maliyeci olarak tanımlayıp, ayrı bir grup olduklarını belirtip , burada olmak isteyen veya istemeyen diğer arkadaşlar da vatandaşı KAZ olarak mı görüyor,
yoksa kendi içlerindeki bu tür düşüncelere olması gerekn tepkileri gösterecekler mi?
Maliye her zaman vatandaşı kaçakçı olarak görür. Bu yeni birşey değil. Ben kendimi bildim bileli böyle. Elbette maliye teşkilatının kuruluşundan beri böyle.Ancak bence burda sorumluluk Maliye de değil. Siyasettedir. Her zaman her dönemde siyaset belirli gruplara vergi avantajı sağlamış, diğerlerini de "kaz" sıfatına sokmuştur.
Vergi adaletinin bu kadar bozuk olduğu bir ülkede kör tuttuğunu... prensibi malesef hep geçerli olacaktır.
devlet memuruna saygısızlıktan başka bir ifade olamaz bu düşünceler.. birde birlik beraberlikten bahsediyorsunuz geldik geleli.. ama sizin gibilerinde karşısında durmasını biliriz bundan sonraki tepkilerinizede susarak yanıt vereceğiz anlayan anlar herkese iyi çalışmalar...........Allahıma bin şükür ki, MALİYECİ OLMAMIŞIM. Yazıklar olsun, vatandaşı KAZ olarak gören zavallı zihniyete.
Gene diyorum,devlet memuruna saygısızlıktan başka bir ifade olamaz bu düşünceler.. birde birlik beraberlikten bahsediyorsunuz geldik geleli.. ama sizin gibilerinde karşısında durmasını biliriz bundan sonraki tepkilerinizede susarak yanıt vereceğiz anlayan anlar herkese iyi çalışmalar...........
Gene diyorum,
vatandaşa kaz diyen ve bu düşünceyi savunan zihniyete YA-ZIK-LAR OL-SUN
'' ...karı koca çoktan uyumuşlar. Daha doğrusu erkek uyumuş kadın kocasının uyuduğundan emin olduktan sonra yataktan usulcacık çıkıp,pencereden bahçede bekleyen sevgilisinin yanına atlar. Orta Anadolu'da bir köyde geçen bu olayda iki sevgili saatlerce koşar adım köyden uzaklaşırlar. Yola çıktığından beri kadın ayakkabısının içinde ayağına batarak rahatsız eden şeyin ne olduğunu anlamak için durup ayakkabısını çıkartıp elini içine sokar ki donar kalır. Çünkü ayakkab...ısının içinden bir tomar para çıkar.
Evet sessizce yatağından kaçtığı kocası aslında her şeyin farkındadır ve ''yıllarca bana emek verdi, gittiği yerlerde namerde muhtaç olmasın '' diye ayakkabısına bir miktar para koymuştur.
İki sevgili Kapadokya' da bir eski kiliseye sığınır, adam kadını orada bırakıp kasabaya doğru yola devam eder.
Kadın kilisede yalnız uyanır ve adeta çıldırmış gibi çığlık atmaya sağa sola koşmaya başlar çünkü kilise duvarındaki gözleri oyulmuş altı havari(ki Anadolu'da halk resim günah diye kiliselerdeki fresklerin gözlerini oyarlar) freski kadına bakmakta,kadın onları terk ettiği ama kocasının resmi zannetmektedir.
Bu olay gerçektir. Kadınların,kızların, sevgililerin yok yere kıskançlıkla öldürüldüğü topraklarda kaçan karısının ayakkabısına ''namerde muhtaç olmasın ''diye para koyan büyük insan Aşık Veysel'dir...''