2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

kursa gitmedim iyki de gitmemişim o parayı ruhsata veririm daha iyi gerçekten gerek de yok vergiye çalışmamıştım biliyordum kalacağımı fakat çok değil bir hafta baksaymışım geçermişim fakat mesleğe çalıştım yalan yok iki soru ters köşeydi hele meslek mensuplarının rapor türleri mineydi bi soru var mevzuatta bile bulamadım :) neyse önemi yok hayırlısı inşallah birdahakine

Kursa gitmeden güzel başarı tebrik ederim.

Ya betül hanım rüyalar tersine çıkarmış biraz rahat olun bence sizde epey ders temizlemişsinizdir. Tecrübeniz ile birden içimden inannırmısınız böyle demek geldi.

Sınavdan çıktım denetim bildiğim soruyu silip yanlış yaptığımı görünce zaten ondan sonraki bütün derslere inanılmaz moral bozukluğuyla girdim.O gün bugün bu korku var içimde.Umarım iyi temennileriniz olur ama benim hiç ama hiç umudum yok

Teos da yine birşey yok.

Yatcaz kalkcaz ve burdayız.Hepinizden allah razı olsun yoksa zaman hiç geçmez ve bu stres ikiye katlanırdı

İSMMMO'dan mesaj geldi. maliyet muhasebesini sonunda vermiişim. Yurdakul Çaldağ'daki örnekleri çözmüştüm bu sınavdan önce.

Temel hukuk tek kalmıştı.. Şükür onuda verip mali müşavir olmuşum.. Planlamadaki gibi 1 yıl ve en çok 3 sınavda başarılı olmama destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım...

il girişim 7/6 çook şükür ama en ümitli olduğum Finansal tablolardan 43 ile kalmışım :( oysaki 80-90 lık kağıt verdiğime inanıyodum itiraz edecem bakim sonuç alabilirmiyim:)

Başarılı olmuşken nacizane bir tavsiye, programlı ve acı çekmeden... Çalışanlar için bölerek ve planlayarak...

Başarılı olmuşken nacizane bir tavsiye, programlı ve acı çekmeden... Çalışanlar için bölerek ve planlayarak...

Tebrik ederim. İlk girişte kaç sınav verdiniz? 6 tane dersim var. 2. girişim olacak. bazı dersleri pas geçip diğerlerine yoğunlaşsam mı diye düşünüyorum. ama bir yandan da pas geçtiğim derslerin kolay sorulması gibi bir ihtimal var.