2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

dün odadan ogrendım meslek dersınden kaldım ondanda 50-60 alırım dıyordum 35 gelmıs baskan bırdahakı sefer verırsın uzulme dıye aradı.

Tesmer senin yapacağın sınava............Ayıp valla.Söylecek laf yok.Kimse bana bu sınavın adaletinden bahsetmesin.Böyle şaibeli sıvan olur mu?Kpss yi bile geçtiniz.

Nerde yazıyor ben göremedim

Ankarayı aramış arkadaşım, o söyledi. garip şeyler oluyor cidden:/

Ya öyle birşey olursa yazıklar olsun derim. İki ayda notları okuyup sisteme yükleyemiyorlar. Hatalı yüklüyorlar birde. Ben bir beyannameyi verirken elli kez bakarım kontrol ederim. Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar. Al işte bir stres ya. Bari notlarımızdan olmayalım.

Son düzenleme:
sonuclardan kısa bi süre sonra basvuru yapılıyor ama cok cabuk sonuclanmıyor.sen onu beklerken adapte olamıosun yenı sınava.bi ümit ya gectıysem dıye.cevaplar tesmer tarafından acıklandıktan sonra istersen tekrar bi kontrol edersin kendı cevaplarını cok emınsen itiraz edersin yoksa zaman kaybından baska bişey olmaz. bir sürü kişi basvurdu kurstayken,hepsı aynı puanla geri döndü.hanngi derse itiraz edeceksin
finansal tablolardan 43 le kalmışım :( kii kağıdım gayet iiyiydi..

Vallahi billahi ayıp ya. 30 ağustosta açıklanacak diyorsan 29 ağustos gecesi 23,59 dan sonra şak diye çıkması lazım kardeşim. Birde utanmadan 17 ye kadar bekletiyorsun. Olucak iş mi ya? Gece 12 ye kadar bekledik bi umut :) şimdi 17 ye kadar bekle. Madem öyle 1 inde açıklanacak de gece 12 de ver yayına.

29-30 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılan 2013/2 dönemi SMMM Sınav Sonuçları
saat 17:00 de açıklanacaktır.

Of ne oldu şimdi 5 kadar kendimizi yiyip bitirecez.Ya daha kötü olursa

ben bu sınavların seffaf olduguna kesınlıkle ınanmıyorum kardesım yazılı sınav neye kıme gore puan yapıyorsun. benım yazdıgım cevabı sılmedıgın ne malum tukenmez kalemle yap sınavı o zaman degıl mı? net bıldıgım haınlıkler var ama ben kımsenın hakkına gırmemek ıcın gırmedım o ıslere...

ben bu sınavların seffaf olduguna kesınlıkle ınanmıyorum kardesım yazılı sınav neye kıme gore puan yapıyorsun. benım yazdıgım cevabı sılmedıgın ne malum tukenmez kalemle yap sınavı o zaman degıl mı? net bıldıgım haınlıkler var ama ben kımsenın hakkına gırmemek ıcın gırmedım o ıslere...

sabah 10'da sisteme notlar yükleniyor, sonra bir anda geri çekiliyor. hata olabilir denilip saat 17'de açıklanacak deniliyor.
ne garip şeyler dönüyor?

2 ayda okuyup sonuçları açıklayamıyorsan test yapın kardeşim bizle aynı gün yapıla staja başlatma sınavının souçları 1 ayda açıklandı niye bu işgence

arkadaşlar sabah biz notlarımızı görürken bazı arkadaşlar biz göremiyoruz demişlerdi tahminim bazı illerin notları daha yüklenmedi
bunun farkına varınca sistemden hepsini çekip tekrar yayınlıyacaklardır
umarım öyledir geçtiğimiz dersten kalmıyalım da

cıddı mı banada ıtıraz etme sınavını tekrar onlar okuyacaklar onyargılı degerlendırırler demıslerdı?

ben de ondan çekiniyorum aslında ama sınav kağıtlarını asistanların bile okuduğunu duymuştuk. farklı birileri okur heralde,
ama çok kişiden duydum ben sonucun değiştiğini. 2 dersim kaldı, kesin itiraz edeceğim.