Braveheart84
Katkı Sunan Üye
Ankarayı aramış arkadaşım, o söyledi. garip şeyler oluyor cidden:/
peki gördüğümüz notlar hatalımıydı?
haydaaa... geçtiğimiz derslerdende olursakne bitmez çilemiz varmış yarabbim
![]()
sen nasıl öğrendin notlarını teos da açıklanmamış ki
peki gördüğümüz notlar hatalımıydı?
dün odadan ogrendım meslek dersınden kaldım ondanda 50-60 alırım dıyordum 35 gelmıs baskan bırdahakı sefer verırsın uzulme dıye aradı.
Nerde yazıyor ben göremedim
sabah notları gördüğümde ben de çıktı almadım, ama aklımda notlar. işe yaramaz tabii bu durumda.
denetimzede olarak umutluyum hala
finansal tablolardan 43 le kalmışımsonuclardan kısa bi süre sonra basvuru yapılıyor ama cok cabuk sonuclanmıyor.sen onu beklerken adapte olamıosun yenı sınava.bi ümit ya gectıysem dıye.cevaplar tesmer tarafından acıklandıktan sonra istersen tekrar bi kontrol edersin kendı cevaplarını cok emınsen itiraz edersin yoksa zaman kaybından baska bişey olmaz. bir sürü kişi basvurdu kurstayken,hepsı aynı puanla geri döndü.hanngi derse itiraz edeceksin
itiraz edipte hiç notu yükselen oldu mu yada duydunuz mu?
ben bu sınavların seffaf olduguna kesınlıkle ınanmıyorum kardesım yazılı sınav neye kıme gore puan yapıyorsun. benım yazdıgım cevabı sılmedıgın ne malum tukenmez kalemle yap sınavı o zaman degıl mı? net bıldıgım haınlıkler var ama ben kımsenın hakkına gırmemek ıcın gırmedım o ıslere...
arkadaşım 30 ile kaldığı dersten itiraz sonrası 50 ile geçmiş.
mutlaka itiraz et diyorlar bana da
cıddı mı banada ıtıraz etme sınavını tekrar onlar okuyacaklar onyargılı degerlendırırler demıslerdı?