2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

paylasırım tabı hatta smmm maıl adresı var orda paylsacam kesınlıkle herkez alsın gecsın ıns bu notlarlada sende sebebı olur dua alırsın tskler...

arkadaslar [email protected] bu maıl adresınde paylastım elif arkadasımızın gonderdıgı notları sıfre smmm1234 bilginize faydalanmanız dileğimle bol bol dua edin arkadasımıza oda maliyetten itiraz sonucu geçsin inş. bizde tabi :d

evet maili denetim bölümüne taşıdım teşekkür ederiz umarım itiraz işe yarar da çalışmamıza gerek kalmaz

tek dersim vergi mevzuatı kaldı.. 40 almışım.. son 1 kez sınav hakkım kaldı. itiraz etsem 50 yaparlar mı acaba son ders diye..
itiraz verirken son dersim olduğunu filan vurgulayayım mı sizce ?
dürüst olmak gerekirse hakettiğim puanı almışım zaten.. ama bir 10 daha verseler yeterlilik almış olcam. yaparlar mı ?

aynı durum benim içinde geçerli... yine siz 50 üzeri almışınız... ilk sorunun ilk dört maddesini yazdım... ikinci ve üçüncü soru kesinlikle net... ve aldığım not:20 .... nasıl bir soru kağıdı okunuşu... burada kesinlikle art niyet var... öğretim görevlisi olarak az çok kağıt nasıl okunur değerlendirme nasıl yapılır biliyorum... cesaretlerine hayran kaldım... mahkeme sonucunda bilirkişinin vereceği sonucu merakla bekliyorum.

denetimde büyük sorun var... yemin ile en iyi dersim denetim geçmişti... 90-100 arası bir not beklerken 20 aldım... nasıl hesaplandı, nasıl okundu anlayamıyorum...

inşallah olumlu sonuçlanır itirazın :)

inşallah kardeş.arkadaşlar cevap anahtarını gördükten sonra da 80-90 almam lazım deyip 20 almışım mı diyorsunuz.hani belki doğru sandığınız cevap yanlıştır diye soruyorum.eğer hala eminseniz bu durum gerçekten rezalet.tamamen keyfi bir durum söz konusu

biliyorsunuz sorular ve cevapları bugün açıklandı... kuru kuruna bu kadar iddialı olacak değilim... 10 soru yoktu 3 soru soruldu... ve soruların cevapları malüm kısa ve öz... bundan dolayı ne yaptığımızı net biliyoruz... ve forumda denetim ile ilgili çok fazla şikayet var... ilk gördüğümde kendimi suçladım... çünkü 80-90 beklerken (aslında 100 bile gelir diyordum:) 20 alınca ... demek ki tesmer in doğru cevap beklentisi farklı diye düşündüm... ama bugün cevaplar açıklanınca... yani nasıl iyi niyetle olaya yaklaşılabilir k iinsan... idare mahkemesi uzun sürüyor biliyorum... ama şunu da iyi biliyorum... mahkeme sonucu Allah ın izniyle... hakkettiğim notu alıcam... dilerim ki diğer arkadaşlarda itirazlar sonu hakkettiği notu alır