uyumsoft

Maliyeciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuceli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
forum kurallarını biliyorum.espridemi yapmayalım arkadaşımızın iletisine.forum bölümü de bunlara uygun sanırım.ikide bir uyarılacaksak silelim gitsin ozaman üyeliğimizi.bizlere çocuk muamelesi yapmayın arkadaşım.resmi gazetede yazmıyoruz sayın admin.

forum düzenini bozmak gibi bir amacımda yok.mizah eğlence bölümündede bu gibi latifeler olmayacaksa buraya yazmamızın bir anlamı yok ozaman.

Merhaba tekrar,
Kimseye çocuk muamelesi yapmıyoruz, kurallara uymayan her üyeyi uyardığımız gibi sizide uyarıyoruz. Uyardığımız üyeler "çocukmuyuz biz" demek yerine kuralları okuyor. Kurallar, tüm kategoriler için geçerlidir. İstemiyorsanız foruma katılmak zorunda değilsiniz.
Forum kurallarını hatırlattığım an, her seferinde üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

sayın admin, İnsanlar ifadeleri ile ruh hallerini yazınsal ve görsel ortamlarda anlatırken yazıların soğukluğundan duygularını kurtarmak için küçük duygusal ifadelerin yanında renkleri de kullanırlar. Renklerin duyguları ifade etme gücü hakkında da birçok araştırma mevcuttur. Hele ki bilimsel veya kurumsal anlam taşımayan yazılarda özellikle şiir hikaye fıkra mizahsel yazılarda ve görsellerde farklı renklerin kullanılması ortamın sempatik olmasını sağladığı gibi yazan kişininde o an ki ruh hali hakkında da bilgi vermektedir.
Bu nedenle yukarıda renklendirerek dikkatinizi çekmeye benimde eleştirimi ifade etmeye çalıştığım cümlenizi anlamlandıramıyorum. Kurallar yasaklar olmalı aksini düşünmüyorum ancak renklendirmenin yasaklanmasının manasızlığı da açıktır.

Osman beyin o cümleleri ne amaçla söylediiği ve yapmış olduğu şakayla karışık ifadeyi hepimiz çok iyi anladık. bu neden yapmış olduğunuz uyarı haksızlık oluşturmaktadır.

Sayın samsunmaliye,

Mesaj içerisinde vurgulanmak istenilen yerler varsa renkli tonda vurgulanabilir. Ancak sayın yuceli'nin yazmış olduğu şiir, hiçbir şekilde göze hitap etmemektedir. Mesajın tamamı büyük puntolar, renkler ile yazılamaz. 1997 yılından bugüne internet ile uğraşıyorum, forum kurallarında yazan her maddenin ayrı bir tecrübesi var.

Saygılarımızla

sayın admin

önce şunu belirteyim burada forum düzenini bozan veya küfür hakeret ırkçılık vs gibi iletiler atan yada birilerini rencide edici ileti olduğunu sanmıyorum.su üstünede çıktığım yok.forum kurallarını az çok biliyorum.kimse ile dalga geçtiğimde yok.küçük bir espri yi tutup nerelere getirdiniz.keza buradaki arkadaşlarımın çoğuda daha önceden iletişim kurduğumuz ve birbirini tanıyan arkadaşlar.siz forumun bütün iletilerini harf harf okuyorsanız bu bölümdeki gibi vay halimize.

Sayın samsunmaliye,

Mesaj içerisinde vurgulanmak istenilen yerler varsa renkli tonda vurgulanabilir. Ancak sayın yuceli'nin yazmış olduğu şiir, hiçbir şekilde göze hitap etmemektedir. Mesajın tamamı büyük puntolar, renkler ile yazılamaz.

:banghead:

:banghead:

Son düzenleme:
sayın admin

önce şunu belirteyim burada forum düzenini bozan veya küfür hakeret ırkçılık vs gibi iletiler atan yada birilerini rencide edici ileti olduğunu sanmıyorum.su üstünede çıktığım yok.forum kurallarını az çok biliyorum.kimse ile dalga geçtiğimde yok.küçük bir espri yi tutup nerelere getirdiniz.keza buradaki arkadaşlarımın çoğuda daha önceden iletişim kurduğumuz ve birbirini tanıyan arkadaşlar.siz forumun bütün iletilerini harf harf okuyorsanız bu bölümdeki gibi vay halimize.

Osman bey ya bize yine güzel bir form sayfası bulsanızya burası bizi hiiççç açmadı arkadaşım...orada istediğimiz gibi paylaşımlarda bulunalım tartışalım, birbirimize laf sokalım...:))) Renkli renli paylaşımlarda bulunalım.Sayın admin hssgm, saraykent gibi formları görse ne yapardı acaba çok merak ediyorum....Bu form bizim uykumuzu getiriyor...:sleep:

Merhaba,

Arkadaş olarak birbirinizi tutmanız beni şaşırtmıyor. Hakkınızdır, fakat hala kuralları ihlal ederseniz açık konuşuyorum başka bir forum bulabilirsiniz. Osman Bey dışında hiçbir arkadaştan karşılıklı saygı & bilgi alışverişi göremedim.
Uykusu gelenleri ben 10 gün uzaklaştırdım, kendilerine yeni bir "FORUM" bulabilirler.

Osman Bey,

Forumda "moderatöre bildir" bölümü mevcut. Üyelerimiz rahatsız oldukları, kurallara aykırı olan mesajları bize raporluyor. Ayrıca 6 moderatör olarak elimizden geldiğince bizde bakıyoruz konulara... Tek tek inceleme gibi bir durum söz konusu değil bahsettiğiniz gibi.

merhaba,

arkadaş olarak birbirinizi tutmanız beni şaşırtmıyor. Hakkınızdır, fakat hala kuralları ihlal ederseniz açık konuşuyorum başka bir forum bulabilirsiniz. Osman bey dışında hiçbir arkadaştan karşılıklı saygı & bilgi alışverişi göremedim.
Uykusu gelenleri ben 10 gün uzaklaştırdım, kendilerine yeni bir "forum" bulabilirler.

Osman bey,

forumda "moderatöre bildir" bölümü mevcut. üyelerimiz rahatsız oldukları, kurallara aykırı olan mesajları bize raporluyor. Ayrıca 6 moderatör olarak elimizden geldiğince bizde bakıyoruz konulara... Tek tek inceleme gibi bir durum söz konusu değil bahsettiğiniz gibi.

arkadaşların üyeliğini durdurmanız şık olmadı

o kadar.....

Sayın maliyeciler birazda bilginizi konuşturup mali konulardaki sorulara cevap lütfetseniz!

Merhabalar ....
İki kişinin üyeliğini durduracak kadar önemli,hakaret ve küfür içerikli paylaşımlarda bulunulmadı!!!!
gördüğüm kadar niçin böyle yaptınız anlaşılır gibi değildir.
artı tekrar üye olmakta çok zor değil, istayen farklı isimlerde tekrar girebilir.
İçinizden kötü düşünceleri atın , güzel paylaşımlarda bulunmaya çalışan insanları da engellemeyin lütfen...
Kalbinize sevgi tohumları atılsın...
Antalyadan sevgiler ve selamlar....

İnsanlar arasında iyilikten başka hiç bir üstünlük kabul etmem.Karakterin olmadığı yerde, ne büyük sanatçı, nede büyük mücadele adamı vardır.Orada var olan, zamanın yok ettiği, içleri boş yaratıklardır.Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.Beethoven...

Sayın maliyeciler birazda bilginizi konuşturup mali konulardaki sorulara cevap lütfetseniz!

Sayın merkür2 akşama kadar işle güçle haşır neşir oluyoruz zeten , forma girip kafa dağıtmak istiyoruz.Bu forum hakkında merak ettiğim bir konu var merkür2 mahsuru yoksa cevaplarsanız sevinirim...Sorulan sorulara hiç aksatmadan siz ve ya başka arkadaşınız elinizden geldiğince cevap vermeye çalışıyorsunuz.Bunu insanlara yardımcı olmak için mi yapıyorsunuz yoksa bir getirisi varmıdır.

Bizler sanki boş boş oturuyoruz da vakit öldürmek için forumdayız! Hiçbirimiz tüm ticaret hayatındaki sektörleri dört dörtlük bilemeyiz. Karşılaştığımız sorunlarda bir yol gösterici aramak için forumdayız. Yeri gelir bildiğimizi paylaşırız yeri gelir bilmediğimiz takıldığımızı öğreniriz. Getirisi bilgi tazelemek, yeni bilgiler almak, bir teşekkür almak. Bazende işten bunaldığımızda mizah/eğlence kısmında kafamızı dağıtmak.

Bizler sanki boş boş oturuyoruz da vakit öldürmek için forumdayız! Hiçbirimiz tüm ticaret hayatındaki sektörleri dört dörtlük bilemeyiz. Karşılaştığımız sorunlarda bir yol gösterici aramak için forumdayız. Yeri gelir bildiğimizi paylaşırız yeri gelir bilmediğimiz takıldığımızı öğreniriz. Getirisi bilgi tazelemek, yeni bilgiler almak, bir teşekkür almak. Bazende işten bunaldığımızda mizah/eğlence kısmında kafamızı dağıtmak.

Yazdıklarımı iyi okursanız size boş boş oturuyorsunuz demedim.Alınganlık yapmayın lütfen...Maddi bir getiri almadan bu şekilde insanlara yardımcı olduğunuz için sizi tebrik ediyorum, ellerinize sağlık arkadaşlar...

Lütfen sahte üyeliklerle giriş yapmayınız. IP Adreslerinizden tespit edebiliyoruz. Komik duruma düşmeyin.

Selamlar herkese.. Haksız cezamızı çektik geldik. Uslubumuzun bozuk olmamasına ,eleştirilerimizin haksız olmamasına rağmen cezalandırılsakta başka hesap alma ihtiyacı duymadan buradayız.