:alkış::alkış::alkış: TEBRİKLERRRR
Çarşı hoşgelmişsen arkadaşım seni görmek güzel...

:alkış::alkış::alkış: TEBRİKLERRRR
Çarşı hoşgelmişsen arkadaşım seni görmek güzel...))
forum kurallarını biliyorum.espridemi yapmayalım arkadaşımızın iletisine.forum bölümü de bunlara uygun sanırım.ikide bir uyarılacaksak silelim gitsin ozaman üyeliğimizi.bizlere çocuk muamelesi yapmayın arkadaşım.resmi gazetede yazmıyoruz sayın admin.
forum düzenini bozmak gibi bir amacımda yok.mizah eğlence bölümündede bu gibi latifeler olmayacaksa buraya yazmamızın bir anlamı yok ozaman.
sayın admin, İnsanlar ifadeleri ile ruh hallerini yazınsal ve görsel ortamlarda anlatırken yazıların soğukluğundan duygularını kurtarmak için küçük duygusal ifadelerin yanında renkleri de kullanırlar. Renklerin duyguları ifade etme gücü hakkında da birçok araştırma mevcuttur. Hele ki bilimsel veya kurumsal anlam taşımayan yazılarda özellikle şiir hikaye fıkra mizahsel yazılarda ve görsellerde farklı renklerin kullanılması ortamın sempatik olmasını sağladığı gibi yazan kişininde o an ki ruh hali hakkında da bilgi vermektedir.
Bu nedenle yukarıda renklendirerek dikkatinizi çekmeye benimde eleştirimi ifade etmeye çalıştığım cümlenizi anlamlandıramıyorum. Kurallar yasaklar olmalı aksini düşünmüyorum ancak renklendirmenin yasaklanmasının manasızlığı da açıktır.
Osman beyin o cümleleri ne amaçla söylediiği ve yapmış olduğu şakayla karışık ifadeyi hepimiz çok iyi anladık. bu neden yapmış olduğunuz uyarı haksızlık oluşturmaktadır.
sayın admin
önce şunu belirteyim burada forum düzenini bozan veya küfür hakeret ırkçılık vs gibi iletiler atan yada birilerini rencide edici ileti olduğunu sanmıyorum.su üstünede çıktığım yok.forum kurallarını az çok biliyorum.kimse ile dalga geçtiğimde yok.küçük bir espri yi tutup nerelere getirdiniz.keza buradaki arkadaşlarımın çoğuda daha önceden iletişim kurduğumuz ve birbirini tanıyan arkadaşlar.siz forumun bütün iletilerini harf harf okuyorsanız bu bölümdeki gibi vay halimize.
merhaba,
arkadaş olarak birbirinizi tutmanız beni şaşırtmıyor. Hakkınızdır, fakat hala kuralları ihlal ederseniz açık konuşuyorum başka bir forum bulabilirsiniz. Osman bey dışında hiçbir arkadaştan karşılıklı saygı & bilgi alışverişi göremedim.
Uykusu gelenleri ben 10 gün uzaklaştırdım, kendilerine yeni bir "forum" bulabilirler.
Osman bey,
forumda "moderatöre bildir" bölümü mevcut. üyelerimiz rahatsız oldukları, kurallara aykırı olan mesajları bize raporluyor. Ayrıca 6 moderatör olarak elimizden geldiğince bizde bakıyoruz konulara... Tek tek inceleme gibi bir durum söz konusu değil bahsettiğiniz gibi.
Sayın maliyeciler birazda bilginizi konuşturup mali konulardaki sorulara cevap lütfetseniz!
Bizler sanki boş boş oturuyoruz da vakit öldürmek için forumdayız! Hiçbirimiz tüm ticaret hayatındaki sektörleri dört dörtlük bilemeyiz. Karşılaştığımız sorunlarda bir yol gösterici aramak için forumdayız. Yeri gelir bildiğimizi paylaşırız yeri gelir bilmediğimiz takıldığımızı öğreniriz. Getirisi bilgi tazelemek, yeni bilgiler almak, bir teşekkür almak. Bazende işten bunaldığımızda mizah/eğlence kısmında kafamızı dağıtmak.