Sms gelen arkadaşım buraya yazsın lütfen.
bana geldi TTnet den yılbaşı tebriği

Sms gelen arkadaşım buraya yazsın lütfen.
bugün açıklanır diye düşünüyorum akşam 5 e kadarda herkese mesaj gider (İNŞALLAH)
Çok ama çok haklısınız.İşyerinde tesmer'in sitesini sık sık bakıyorum.Kulağım telefonun mesaj sesinde.Dilerim son günü beklemeden açıklarlar.En azından ne olduğunu biliriz ve bu bekleme stresi sona erer.Hayırlısı artık.2 aydır bekliyoruz günler geçmiyor resmen kilitlendim
Çok ama çok haklısınız.İşyerinde tesmer'in sitesini sık sık bakıyorum.Kulağım telefonun mesaj sesinde.Dilerim son günü beklemeden açıklarlar.En azından ne olduğunu biliriz ve bu bekleme stresi sona erer.Hayırlısı artık.
Tesmer ile görüşen varmı arkadaşlar belki yılbaşından önce açıklanacağına ilişkin bilgi verirler
arkadaşlar ben şimdi tesmerle görüştüm. bu hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz dediler. yılbaşından önce açıklanır dedi görevli. Yeminli ve özel smmm'ye katılım az olduğu için bizimkinden daha erken açıklandığını söyledi.
cuma günü de yılbaşı tatiline eklenmiş..gitti bizim sonuç açıklanma hayalleri taaaa uzaklara
Benim fikrim cuma gününe kadar açıklanmış olur çok emek verdik inşallah hepimiz için hayırlısı olur
cuma gününün tatil edilmesi 5 ocakta açıklanacağını kesinleştirdi bence.zaten baştan açıklıyolar 5 ocak diye, kendi kendimizi heycanlandırıyoruz burda![]()
gel SMS gel... :ıslık: