Kasım Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Çok ama çok haklısınız.İşyerinde tesmer'in sitesini sık sık bakıyorum.Kulağım telefonun mesaj sesinde.Dilerim son günü beklemeden açıklarlar.En azından ne olduğunu biliriz ve bu bekleme stresi sona erer.Hayırlısı artık.

Aminnnnnnnnnnnnnnn bitsin artık bu stres

Yorulduk artık , inşallah bugün açıklarlar ve bu sefer bitmiştir.
Tüm derslere emek verenlerin Allahu Teala dualarını kabul etsin , sınavlarını hayırlısıyla geçsinler inşallah.

arkadaşlar ben şimdi tesmerle görüştüm. bu hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz dediler. yılbaşından önce açıklanır dedi görevli. Yeminli ve özel smmm'ye katılım az olduğu için bizimkinden daha erken açıklandığını söyledi.

Benim fikrim cuma gününe kadar açıklanmış olur çok emek verdik inşallah hepimiz için hayırlısı olur

arkadaşlar ben şimdi tesmerle görüştüm. bu hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz dediler. yılbaşından önce açıklanır dedi görevli. Yeminli ve özel smmm'ye katılım az olduğu için bizimkinden daha erken açıklandığını söyledi.

Şimdi yılbaşından önce dediyse ya bugün ya yarın açıklanacağı anlamına gelir.e yarının 31 aralık olduğunu ve birçok kişinin erken çıkacağı ihtimalini düşünürsek.geriye bugün kalıyor.Eyvaaah :)

cuma günü de yılbaşı tatiline eklenmiş..gitti bizim sonuç açıklanma hayalleri taaaa uzaklara

cuma gününün tatil edilmesi 5 ocakta açıklanacağını kesinleştirdi bence.zaten baştan açıklıyolar 5 ocak diye, kendi kendimizi heycanlandırıyoruz burda :)

cuma gününün tatil edilmesi 5 ocakta açıklanacağını kesinleştirdi bence.zaten baştan açıklıyolar 5 ocak diye, kendi kendimizi heycanlandırıyoruz burda :)

Hep tarih yazıyorlar ama aynı tarihte açıkladıklarını hatırlamıyorum genellikle daha geç açıklıyorlar ama umut belki bu sefer erken açıklarlar