aşkınbulduk
Tanınmış Üye
Bir mükellefim sevgilisine bankadan kendisine porshe alması için havale yapmış. Sevgilisinin herhangi bir vergisel yükümlülüğü varmıdır ?
Veraset intikal vergisi doğar.Bir mükellefim sevgilisine bankadan kendisine porshe alması için havale yapmış. Sevgilisinin herhangi bir vergisel yükümlülüğü varmıdır ?
Parayı banka hesabından havale ediyorsa, merak buyurmayın sn.mulayim , devlet kendi payına düşen vergisini zaten almış demektir.Vaybe sevgiliye porsche alacan devlete gelince vergi yok diyecen. Bir sıkıntı yok zavallı işçi asgari ücretiyle öder vergileri. Siz kokoşlara porsche alın.
Vergi adaletsizliği çözülmeden dünyaya adalet gelmez.
Aklıma
Benim oyum ile çobanın oyu bir mi diyen zavallı geldi. Biri namusuyla koyun güdüyor biri bedenini sergiliyor. Hangisinin oyu değerliydi acaba.
Sevgili kardeşim Aşkın bu senin 400.-TL muhasebe parasına itiraz eden mükellef değil mi?![]()
Arkadaşlar o porsche, geçenlerde benim üzerine sinek pisledi diye sattığım otomobil. Daha iyisini aldım Bentley marka... İsteyenlere fotoğrafını gönderebilirim. Sağlıcakla kalın...![]()