Antalyadan olan var mı ?
Arkadaşlar aranan yoksa demek ki umutlarımız devam ediyor inşallah yarın aranırız benim sadece maliyet dersim vardı hayırlısı olur inşallah.
Teosa şimdiden bağlanamıyorum. Ana ekran açıldı ama sınav sonuç ekranı gelmiyor. Yüklüyorlarmı acaba?
Pek sanmam aranan kimse yok henüz
peki siz girebiliyormusunuz Teos sınav sonuç bölümüne?
arkadaşlar ben bütün dersleri verdim sadece meslek hukukunu veremedim düşünün maliyetten 100 aldım ve meslekten kaldım ne biçim meslek bu5 te sıfır yapınca şansıma yönetmelik değişti sınav hakkı geldi bu sınavdan çok ümitliyim hadi hayırlısı...bu arada kazananlara mesaj atılıyomuş diye söylenti vardı dünden beri gelen mesajlara bakıyom ya saçmsapan banka yada internet sitesi reklam mesajları geliyorr.her mesaj uyarısında irkiliyorum...
22 Mayıs 2015 tarihinde açıklanacağı duyurulan 21-22 Mart 2015 tarihlerinde yapılan 2015/1 dönemi SMMM Sınavı sonuçları, Sınav Yönetmeliği’nin son fıkrasına göre, 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü açıklanacaktır.
Yazıklar olsun , bu bildirimi üç gün önceden yapamaz mıydınız , son gün olmuş beş gün sonrasına açıklayacağız diyorlar. İnsanlar iki aydır bu sonucu bekliyorlar. Birde maliye bakanlığına son gün beyanname uzatma mesajı gönderilir mi diye isyan ediyorlar. Daha siz kendi meslektaşına gereken değer vermezken kimseden size değer vermesini beklemeyin.