Vergi Ödemem Gerekiyor Mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sahin_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Bir konuda bilgi almak istiyorum. Ben bir ülkeden başka bir ülkeye mal satışı için ve yine yurt dışındaki bir satıcıdan Türkiyedeki bir alıcıya mal satışlarında aracılık yapacağım. Bunun için benim bir vergi ödemem gerekiyor mu ? Ben birşey alıp satmıyorum. Alıcıyla veya satıcıyla benim aramda herhangi bir resmi sözleşme yok. Ben sadece müşteri ve satıcının birbirine ulaşmasını sağlıyorum ve karşılığında bir ücret alıyorum. İşe başlamadan önce bütün detaylarını araştırmak istiyorum. Teşekkürler...

Ha pardon.... Öyle bir söylemişsiniz ki size ödüyoruz sandım bir an ... Teşekkürler ...
Arkadaşım insanlar sana burada vakit ayırıp cevap veriyor. Sen teşekkür etmek yerine birde dalga geçiyorsun. Git o zaman danış birisine parasını öde öyle al cevaplarını. Sayın admin lütfen bu şekilde söylemlere müdahale ediniz. Bu platform kimsenin egolarını tatmin edeceği bir platform olmamalıdır!!!

Arkadaşım insanlar sana burada vakit ayırıp cevap veriyor. Sen teşekkür etmek yerine birde dalga geçiyorsun. Git o zaman danış birisine parasını öde öyle al cevaplarını. Sayın admin lütfen bu şekilde söylemlere müdahale ediniz. Bu platform kimsenin egolarını tatmin edeceği bir platform olmamalıdır!!!

Adam gibi cevap vereceksiniz o zaman. Ben adam gibi soruyorsam ukalalık yapmayacaksın. Ben sizli bizli konuşuyorsam sen senli benli konuşmayacaksın.

Şahin 33 Ukalalık yapmayın lütfen. Öncelikle kendi uslubunuza dikkat edin. Sonra da etrafınıza bakın. Bir rahatsızlık varsa yönetim olarak bize haber verin gerekeni yaparız.
Burda kimsenin zeka seviyesi ile alay etmeye kalkmayın olur mu?

Adam gibi cevap vereceksiniz o zaman. Ben adam gibi soruyorsam ukalalık yapmayacaksın. Ben sizli bizli konuşuyorsam sen senli benli konuşmayacaksın.

Sayın Sahin_33,

Zaten sorduğun soru anlamsız. En basit haliyle, dünyanın her ülkesinde verginin nereye ödeneceğini bilemeyecek kadar cahilce bir soru soruyorsan, önce bundan utanıp aynaya bakacaksın. Sonra soru sorduğun forumu inceleyeceksin, bak bakalım insanların dalga geçtiği forumlara benziyormu ? Sonra adamlık dersi vermeye kalkışacaksın. Bu açıklamalara yada söylemlere biz "had" diyoruz ki bunu senin için kullanamayacağız maalesef.

Sevgili Arkadaşlar

Arkadaşımız formun adı Alo Maliye olunca Maliye'ye (yani Sn.N.Guroy'a) ödeyeceğini zannetmiş olabilir. Tabi burada Sevgili dostum Kevork'a ve söylediklerine katılmamak mümkün değil, dünyanın her ülkesinde verginin nereye ödeneceğini herkes bilir. Ayrıca üslubada dikkat etmek gerekir. Arkadaşımız haddini biraz aşmış. Mütevazilik gösterip olayı tatlıya bağlaması lazımdı.

Ayrıca burada paraları Sn.Nizam değil ben topluyorum bana öde
:):)

Sevgili Arkadaşlar

Arkadaşımız formun adı Alo Maliye olunca Maliye'ye (yani Sn.N.Guroy'a) ödeyeceğini zannetmiş olabilir. Tabi burada Sevgili dostum Kevork'a ve söylediklerine katılmamak mümkün değil, dünyanın her ülkesinde verginin nereye ödeneceğini herkes bilir. Ayrıca üslubada dikkat etmek gerekir. Arkadaşımız haddini biraz aşmış. Mütevazilik gösterip olayı tatlıya bağlaması lazımdı.

Ayrıca burada paraları Sn.Nizam değil ben topluyorum bana öde
:):)

Sana da ödese fark etmez . Komisyonumu alırım.:):)

Form müdavimlerine okuyup yazanlara da komisyon olarak 1 er sabah çayı ikram edilmesini talep ediyorum.Bu kadar masraf çıkınca soru sahibi bir daha böyle zor sorular sormaz herhalde.İyi çalışmalar.

Form müdavimlerine okuyup yazanlara da komisyon olarak 1 er sabah çayı ikram edilmesini talep ediyorum.Bu kadar masraf çıkınca soru sahibi bir daha böyle zor sorular sormaz herhalde.İyi çalışmalar.
Üstadım şahsen bu konu altında sürçü lisan ettiysem hepinizden özür dilerim. Arkadaşımız belki şaka olarak söylemiş olabilir ancak ben bu şekilde yaklaşımları kabullenemiyorum. Hiçbir zaman da edemeyeceğim. Çay konusuna gelince müsaade ederseniz çaylar benden olsun. İstanbul' daki üstadlarım Çengelköy' deki Tarihi Çınaraltı Kahvesini bilirler. Güne karar verip bir organizasyon yapıp tanışırsak şahsen çok çok mutlu olurum.
Ferhat üstadım saygılar.

Görüyorum arkamdan terbiyesizlik yapılmaya devam edilmiş. Bilgisayar başında olduğunuz için mi bu kadar cesursunuz arkadaşlar ?