Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

Bana sorarsanız TESMER'deki yetkililer de bişey bilmiyor. Bir Profesörün kağıtları vermesini bekliyormuşuz dedikoduya göre :)

a) Komisyondan onay bekliyoruz.
b) Cuma gününü bekliyoruz.
c) Önümüzdeki haftayı bekliyoruz.
d) Profesörün kağıtları teslim etmesini bekliyoruz.
e) 18 Şubat'ı bekliyoruz.

Az önce Teos a girdim. SMMM tekrar başvuruya tıkladığımda şu çıkıyor;

(Sonuç olarak bakiyenizdeki para miktarı 0 TL olarak tespit edilmiştir.
Bu dönemde yatırmanız gereken ücret TESMER tarafından 110 TL olarak belirlenmiştir.
Bakiyenizde yeterince para miktarı bulunmamaktadır. Lütfen gerekli para yatırma işlemlerini yapınız)

Bu konuda bi fikri olan varmı? Herkeste bu şekildemi? Yoksa BU TEK DERSTEN KALDIĞIM anlamınamı geliyo:((( Senaryo belki ama >>> niye yatırmam gerekeni 110 TL belirlemiş??? ilginç değilmi?
Nese hayırlısı bakalım...

Herkeste aynı şey yazıyor. Forumda daha önce yazılanları okuyun görürsünüz. Iyice paranoyak olduk bunların yüzünden.

Günaydınlar. Hayırlı cumalar olsun hepimize :)

f5'e bant yapıştırcam az sonra :p Şaka bi yana totem büyük girmiyorum bugün açıklanana kadar girmicem :D

nav süresinin başladığı dönem 2015/3
Sınav süresinin bittiği dönem 2018/3 (DAHİL)

Dönemler Snv.Mrk. Finansal Muhasebe F.Tablolar ve Analizi Maliyet Muhasebesi Muhasebe Denetimi Vergi Mev. ve Uyg. Hukuk M.M.M. Meslek Hukuku Başv.B. Giriş B. İtiraz B. Sonuç B.
2015/3 ANKARA Başv.Belg. -- -- ---
SONUÇ --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
GİRİŞ SAYISI --- 0 0 0 0 0 0 0 --- --- --- ---

günlerdir gördüğüm manzara

nav süresinin başladığı dönem 2015/3
Sınav süresinin bittiği dönem 2018/3 (DAHİL)

Dönemler Snv.Mrk. Finansal Muhasebe F.Tablolar ve Analizi Maliyet Muhasebesi Muhasebe Denetimi Vergi Mev. ve Uyg. Hukuk M.M.M. Meslek Hukuku Başv.B. Giriş B. İtiraz B. Sonuç B.
2015/3 ANKARA Başv.Belg. -- -- ---
SONUÇ --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
GİRİŞ SAYISI --- 0 0 0 0 0 0 0 --- --- --- ---

günlerdir gördüğüm manzara

Sonuç Teos'a hemen işliyor mu bilmiyorum ancak ben hep Sonuç Ekranı adresinden öğreniyorum sonucu.

Var mı bu arada TESMER ya da odaları arayan bugün? :)