Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

bıktım artık tesmer ve odayı aramaktan bende bugün totem yapıp hiç aramayacağım onları yokluğumu anlayıp açıklarlar belki:)

Herkes bir şeyler söylüyor. Ancak sınavda ne yazdığımızı hepimiz biliyoruz ve cevapların ne olması gerektiğini de öğrendik
buna göre düşünürseniz çıkacak sonuç sadece malumun ilanı olacak boşuna stres yapmayın kalacağınızı düşündüğünüz dersten
kalacaksınız geçeceğinizi düşündüğünüz dersten de geçeceksiniz

Herkes bir şeyler söylüyor. Ancak sınavda ne yazdığımızı hepimiz biliyoruz ve cevapların ne olması gerektiğini de öğrendik
buna göre düşünürseniz çıkacak sonuç sadece malumun ilanı olacak boşuna stres yapmayın kalacağınızı düşündüğünüz dersten

Arkadaşım hiçte öyle olmuyor. Ben 80 beklediğim ve kurstaki hocamın sıkıntı olmaz en az 70 aldın dediği dersten 20 almıştım. içim hiç rahat değil açıkçası.

gerçekten hiçte öyle olmuyor kesin geçtik dediğimiz dersten kalabiliyoruz kaldım bu dersten dediğimizden de geçebiliyoruz sıkıntılı bi durum

Sınav tecrübeniz var mı bilmiyorum ama hiç de dediğiniz gibi olmuyor. Mesela Denetim dersinden 100 bekleyenlerin kaldığına şahit oldum ki ben kaldım diyordum ümidimin olmadığı tek dersti ve geçtim. Boş kağıt vermedim tabiki ama diğerlerine göre moralim acayip bozulmuştu.. Ben de açıkçası hiç emin olamıyorum. Umarım herkes hayırlısını yaşar.

80-90 alırım dediğim dersten benim de 50 almışlığım var, ve kalırım dediğim dersten 65 le geçtiğim için sonuçları yazdığımızı biliyoruz cevabı da öğrendik diye kendi kendimize değerlendiremiyoruz. benim 1 dersim kalmıştı ve güzel geçti fakat yine de emin olamıyorum. sınav kağıtlarını okuyan şahısın o anki ruh durumu ya da bir önceki kağıdın durumuna göre bile etkileniyor alınacak not, sizin kağıttan önce çok berbat bir kağıt okur sizin sallantıda olan kağıt, berbat olandan sonra daha iyi gelir ve notu bol verir ya da tam tersi. hakkımızda hayırlısı olsun. beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. ben pazartesi ya da salı açıklarlar diye düşünüyorum, gönül ister ki bugün açıklansın.

Şimdi aradım tesmeri tekrar.Bilgi yok dediler.
Bundan sonra aramama kararı aldım.Kendi kendimi sinir ediyorum.
Salla gitsin kayıkla gelsin... :)

keşke öyle olsa :(

gülüyoruz ağlanacak halimize sınavı veremediysek ne vakit ders çalışacağız biz zaten ders çalışmak gelmiyor içimden

Ben buraya giremiyorum niyeyse az evel şansa girdim. Tesmer mi açıklayacak alomaliye mi anlamadım :D