Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

iyi tarafından düşünelim birazda arkadaşlar.

Bekledik ve şuanı yaşıyoruz eninde sonunda şu 10 gün içinde açıklanacak! Ama bana göre bizim için ya da smmm olduysak bizden sonra sınava girecekler için bizim sabrımız bence yol açtı. Sebep? Sebep şu; tesmer sınavın geç açıklanmasını sınava katılımın yoğunluğuna bağlıyor ki öyle olması muhtemel. Bu yığılmayı ise önümüzdeki dönemki sınavlarda kolay sorularla, hatta bu dönem 40-50 arası almış arkadaşları geçirmekle az da olsa geçiştirebilirler.

Bizim maliyet hocamız maliyet sınavı öncesinde fakülte önünde tanıdığını arayan birisi kendisine ''bu maliyet sınavı mı acaba?'' Diye sorunca ''bu kalabalığı bir fenerbahçe - galatasaray maçında bir de maliyet dersinde görürsünüz'' diye cevaplamıştı. Bu geçen sınav dönemlerinde daha fazla yığılmayla büyüdü. Bence bundan sonra yığılmayı engellemek için fazla zorlamayacaklar..

Nihayet bu konuda sesini çıkarmaya başlayan üstatlar olmuş. Teşekkür ediyoruz. Söylediği her kelimenin altına imzamı atıyorum.

Sağolsun Eyüp Sabri Bey isteğimizi kırmayıp konu ile ilgili bir makale yayınladı ama maalesef bizim meslek mensuplarımız kadar stajerlerimizde dayanışmadan yoksun. Sınava giren sayısında artış varmış (tesmerin söylediğine göre) ancak dayanışma da bir artış göremiyoruz. Bu kadar dert yanan arkadaş olmasına rağmen bu haber daha 166 kişi tarafından paylaşılmış.
Haberi yaymak adına link isteyesen olursa özelden paylaşabilirim.
Herkese sabırlar diliyorum

Arkadaşlar yanlış alarm olmasını istemiyorum ama tesmer ve teos'a giremiyorum. Girebilen var mı?

Aynen Tesmer açıldı ama teos'a giremiyorum ben de. Heyecan yaptım.

Düştüğümüz hallere bak ya. Umut.avi :D

Yarın sınavlara gireli 10 hafta oluyor. Rekora doğru gidiyoruz sanırsam rekor 73 gündü. Çarşamba egale edip Perşembe kırıyoruz arkadaşlar. Bize bu duyguları yaşatan TESMER'e saygılarımı ve sevgilerimi iletip bizi tarihe geçtikleri için kendilerine teşekkür ediyorum :)

Bundan önceki smmm yeterlilik sinav sonuçları hep çarşamba günü açıklanmış.2 sinav farkli günde sadece.bu hafta p.tesiye çok odaklanmamak lâzım.çarşamba günü muhtemelen açıklanacak.

Bundan önceki smmm yeterlilik sinav sonuçları hep çarşamba günü açıklanmış.2 sinav farkli günde sadece.bu hafta p.tesiye çok odaklanmamak lâzım.çarşamba günü muhtemelen açıklanacak.

Zaten Öbür perşembe 80 gün oluyo.

Peki 80 günde açıklanmazsa ne gibi haklarımız oluyor? Hiç bilgisi olan var mı?

Bence en geç çarşamba açıklancak. Şuan öyle bir hal aldı ki illa da çarşamba açıklamak gibi bi lüksü yok bence kimsenin. Yarınsa yarın, salıysa salı. Keyfe keder bir açıklamaya tahammülü yok kimsenin.