Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

Hazır olsaydı zaten cuma aciklanirdi.pazartesi hazir olsa turkiye deki tum odalara gönderilmesi sisteme yüklenmesi vs.çarşambayı bulur.aceleleri yokki.kanuni sure geçmiş olmuyor.acele eden biziz.adamlar rahat.ya cok calisalimda p.tesi açıklayalım diye bir tasaları yok.

Hazır olsaydı zaten cuma aciklanirdi.pazartesi hazir olsa turkiye deki tum odalara gönderilmesi sisteme yüklenmesi vs.çarşambayı bulur.aceleleri yokki.kanuni sure geçmiş olmuyor.acele eden biziz.adamlar rahat.ya cok calisalimda p.tesi açıklayalım diye bir tasaları yok.

Bu işin itiraz ve geri dönme süresi var. 45 gün içinde oluyor bunlar ve sınava bugün itibariyle 41 gün var. Nasıl yapacaklar bunu?

İtirazları çabuk açıklarlar.ayrıca gelecek sınava itirazların yetişmesi de şart değil.

Şaka yaptığınızı düşünerek güldüm. Tek dersiniz var ve en az 90 bekliyorsunuz. Ruhsatı aldım gözüyle bakarken bir açıklanıyor bırakılmışsınız. İtiraz ediyorsunuz ve bir dahaki sınava kadar açıklanmıyor. ''Amaan yetiştirilme şartı yok canları sağolsun'' diyerek bir daha sınava mı girersiniz? Gayet mantıklı :))) :alkış: Biz böyle olduktan sonra bizi daha çok bekletirler.

Hayır 2.girişim.ilk sinavda 6 ders verdim.sadece maliyet kaldı.bu kadar strese gerek yok yani 18 inde aciklanmazsa ne olacak gibi vs.belliki bu hafta açıklanacak.bende heyecanla bekliyorum tabiki.ama zaten 60-75gün arasında açıklıyorlar

Hayır 2.girişim.ilk sinavda 6 ders verdim.sadece maliyet kaldı.bu kadar strese gerek yok yani 18 inde aciklanmazsa ne olacak gibi vs.belliki bu hafta açıklanacak.bende heyecanla bekliyorum tabiki.ama zaten 60-75gün arasında açıklıyorlar

Strese gerek yok tabiki hiç kimsenin stres olmasına hiçbir zaman hiçbir konuda gerek yok ancak Strese sokuluyoruz. 2014 hazirandan beri giriyorum sınavlara. Öylesine girdiğim de oldu ve çalışmış arkadaşlarım adına açıklanmasını bekledim, stres olmalarını saygıyla karşıladım. 2014'den beri ikinci kez bu kadar gecikti. İlki 2015/2. Dönem sınavıydı araya Kurban bayramı girdi ve gayette anlayışla karşılayarak neden böyle olduğunu düşünüp telefon yağdırmadık. Bu hiçkimseye normal bir durum olarak gözükmüyorki bu kadar telefon açıldı ve bu kadar konuşuldu. Size normal geliyorsa ilginç. Allah odalarımızı ve birliğimizi Gamsız yöneticilerden uzak tutsun...

Yok canım tabi normal değil.bir sinavin açıklanması bu kadar sürmemeli.en azından gün vermeleri lâzım.ama durum belli.erken açıklamayacaklar.çokta son güne bırakmayacaklar

Günaydın,

Bu hafta açıklanacağı kesinde hangi gün açıklanacak acaba?
Bu sadece benim kanaatim (Bugün yada yarın bu iş biter)

28-29 Kasım 2015 Tarihlerinde yapılan 2015 3.Dönem SMMM Sınavı sonuçları 8 Şubat 2016 Pazartesi günü (bugün) saat 17:30'da Sonuç Ekranı açıklanmıştır. Sınav sonucunuzu görmek için adresinde açıklanacaktır.