Şu kolay sınavda yine Vergi'den kalmışım.
Neyse, herşey de bir hayır vardır diyorum.
Ruhsat almaya hak kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Vergi ve meslek benimde.
Hadi vergiye çalışmadım da meslek hukukuna o kadar çalışarak kalmak üzdü yani.
Meslek çoğu arkadaşımızı ters köşe yapmış bu sınavda.
Hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım.
Bir sonraki sınavda, Allah'ın da izniyle geçeriz.
Şu kolay sınavda yine Vergi'den kalmışım.
Neyse, herşey de bir hayır vardır diyorum.
Ruhsat almaya hak kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Arkadaşlar, muhasebe denetiminde benim gibi son soruyu yanlış anlayıp, denetim tamamlama süreçleri yerine tüm denetim sürecini yazan var mı? Sınav sonucunda 80 beklerken 50 alınca topu taca attığımı farkettimBenim gibi ters köşe olan var mı?
Şu soru anlamama olayı bende de var.
Sorular galiba yeterince anlaşılır yazılmıyor ben bunu meslekte yaşadım.
Oda denetimine yetkililer sorusunda. Oda ve birlik dese döktüreceğim oda deyince bocaladım.
Ve bildiğim soruyu yanlış yaptım. Kalmamın sebebidir buda.
Şu soru anlamama olayı bende de var.
Sorular galiba yeterince anlaşılır yazılmıyor ben bunu meslekte yaşadım.
Oda denetimine yetkililer sorusunda. Oda ve birlik dese döktüreceğim oda deyince bocaladım.
Ve bildiğim soruyu yanlış yaptım. Kalmamın sebebidir buda.
Vergiden ilk 2 soruyu tam, 3.soruyu yarım yapmama rağmen 38 almışım, neye göre okuyorlar anlamak zor. Adamlar herhalde noktasına kadar aynı cevap istiyor. İtiraz etsem de sadece verdikleri notu kontrol ettikleri için her saniye sövmekten başka çarem yok şuan.
arkadaşım bence itiraz et, ben de son soruda istisnayı düşmüştüm o yüzden son soru yanlıştı ama ilk iki sorudan 58 puan vermişler.. ilk iki soru zaten 60 puan yapıyor.. itiraz edip sonucu değişen arkadaşlar var.. bu vergi sınavı kolaydı bi daha bu kadar kolay gelmeyebilir.. sınavlarda kafa toparlamak zaten zor oluyor, normalde bildiğin yaptığın şeyleri bile atlayabiliyorsun..
Verginin ilk sorusunda tanımları, vergi kanunlarındaki gibi aynı / birebir mi yazdınız acaba ?
İtiraz ettim bakalım, umarım sonuç değişir. Tek ders yüzünden sürekli Ankara'ya gitmek istemiyorum. Biraz insaflı olsalar zaten bu kadar mağdur etmezler insanları.
hayır biraz aklımda kalan tanımlar biraz kendi cümlelerimle tanımladım.. ama 3.sorudan puan verip vermediklerini bilmiyorum belki de 3.sorudan da puan almışımdır, 3600 istisna haricinde diğer tanımlar yorumlar puan getirdi mi bilemiyorum..