2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maliyetten çoğu kimsenin takıldığı bir yer vardı bende orada takıldım. Soruda b şıkkında muhasebe kayıtlarını istiyordu oradaki bir kayıtta
yardımcı üretim gider yeri dediği için 730 (b) - 150 (a) olması gerekiyordu ben orada hepsini 710 yaptım muhtemelende bundan dolayı kaldım.
Sadece birinci soruyu çözmüştüm.

merabalar bende sizin gibi 1. soruda 730 hesabını atladım yalnız 2. sorunun formullerini yazarak bir kaçının işlemini yapmaya çalıştım sizce sonuç ne olur.

Arkadaşlar günaydın;

Dün akşam 18:00 gibi TESMER ile görüştüm.
Açıklanma tarihi ile ilgili olarak henüz bir bilgi yok dendi.
TESMER'in Staj ve Sınav departmanından bizzat aldığım bilgidir.

Hayırlı günler diliyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.

okance

okance isimli Üye şuanda online konumundadır

Bugün Tesmer ile görüştüm 21.10.2016 tarihinde kesin açıklayacaklarını söylediler.

arkadaşlar diğer forum sayfasından aldım.

açıkçası tesmerin bu kadar keskin ve net ifadeler kullanacağını sanmıyorum.
teyide muhtaç bir bilgi.

Arkadaşlar

İSMMMO stajyer iletişim komitesi başkanı Muharrem Küçükelçi'nin verdiği bilgiye göre yasal süre bitiminde açıklanacaktır.
Kesin ilk ağızdan alınmış bir açıklamadır.
Sosyal medyadan da bu açıklamalara ulaşabilirsiniz.

Bilginize.

Harun bey,

Bir kişinin yazdığı mesajı kanıt olarak mı sunuyorsunuz?
Ben size ilk ağızdan isim vererek paylaşım yapıyorum.
Sitede reklam vermek yasak olduğundan verdiğim isim ile sosyal medyadan yapılan açıklamayı bulabilirsiniz.

Yasal süre 60 gündür ve 27 Ekimde sonra ermektedir.

Bizler değil sizler milletin umudunu kırıyorsunuz

Bilginize.

Değerli arkadaşlar; okanc adlı kullanıcının dediği 21.10 da açıklanacak sözünü burada başka bir arkadaşımız daha söylemişti ancak kişisel kanaatim tesmerin bu kadar keskin net ifadeler kullanmayacağı yönünde ,
tabi açıklanırsa çok güzel olur ,
pek ihtimal vermesemde yarın tesmerin sayfasında sürekli f5 yapıcam , bi umut :)

Değerli arkadaşlar; okanc adlı kullanıcının dediği 21.10 da açıklanacak sözünü burada başka bir arkadaşımız daha söylemişti ancak kişisel kanaatim tesmerin bu kadar keskin net ifadeler kullanmayacağı yönünde ,
tabi açıklanırsa çok güzel olur ,
pek ihtimal vermesemde yarın tesmerin sayfasında sürekli f5 yapıcam , bi umut :)

Aynen Tesmer böyle kesin bir ifade kullanmaz.
Geçen dönem bir bilgimiz yok dediklerinden 2 saat sonra sınav açıkladılar.
Burada olanlar bilir.
Gönlüm tabi yarın açıklanmasından yana ancak ortada somut bir kaynak görünce sizler ile paylaşmak istedim.

Saygılar sunarım.

Sadece yarın açıklanacağını savunan arkadaşlar için değil mesela yasal süre sonunda açıklanacağını duyduğunu söyleyen arkadaşta var. Bence bu işin net bir tarihi olmaz bu saatten sonra. YMM sınavı için 4 Kasım yazıyordu sitede hepimiz gördük Pazartesi günü açıklandı. Bence bu zaman sıkışıklığında bizim sınavımızı da okudukları gibi açıklarlar. Süreyi bekleyelim gibi bir durum olamaz diye düşünüyorum.