2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese günaydın, hepimiz sınav sonucunu dört gözle bekliyoruz. geçen sınavın açıklanması ymm den 1 hafta sonra olmuş muhtemelen bizim sınavda haftaya açıklanır diye düşünüyorum, herkesin emeğinin karşılığını almasını diliyorum.

herkese günaydın, hepimiz sınav sonucunu dört gözle bekliyoruz. geçen sınavın açıklanması ymm den 1 hafta sonra olmuş muhtemelen bizim sınavda haftaya açıklanır diye düşünüyorum, herkesin emeğinin karşılığını almasını diliyorum.

Amin, tek dersim kalmıştı vergi, hesaplamama göre fazlasıyla 50 üzeri alıyorum. İnşallah dersi verip şu sıkıntıdan kurtuluruz.

Geçen sınava giren arkadaşım mesaj olarak geldiğini söyledi. Ankara Odası, hatta kazananları da telefon ile arayıp bilgi verdiğini söylediler. Odadan odaya değişiyor mu bilmiyorum. Benimde ilk girişim bu sınava.

Geçen sınava giren arkadaşım mesaj olarak geldiğini söyledi. Ankara Odası, hatta kazananları da telefon ile arayıp bilgi verdiğini söylediler. Odadan odaya değişiyor mu bilmiyorum. Benimde ilk girişim bu sınava.

Evet, burada da kazananları arıyorlar.
Demek ki Ankara Oda ayrıca mesajda atıyor.
Güzel uygulama.

Daha önce sınava girmiş olan arkadaşlar beklediğinizin altında yada üstünde sonuçlarınız geldi mi?

diğer sınavlara konsantre olamıyorum.kafam burada ,
tesmerin yaptığı çok ayıp,:alkış: