2016 / 2. Dönem Yeterlilik Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Az önce odayı aradım yeterlilik sonuçları hakkında bir bilginiz var mı diye sordum,
aldığım cevap şu ;
ymm ve özel smmm sınavına girenlerin sayısı çok farklı sizin sınavların sonuçları aynı tarihte olmaz belki 60+20 günü bile kullanabilirler.
inşallah dediği gibi olmaz.

60+20 günü kullanırlarsa, son başvuru tarihi geçiyor deseydiniz keşke...

:)

Önümüzdeki hafta zaten yasal süre doluyor diyecem ama + 20 günüde kullansalar kim ne diyebilecek.

ymm sınavına 500 kişi giriyo bizim sınava 5000 kişi. bir de böyle bakmak lazım olaya. 28 ekim..kesin.

Geçen sınavı sanırım 19.00 da açıklamışlardı. Bunu da açıklarlar belki bir kaç saat içinde

şuan TESMER'i arıyorum. Çağrınız ilk çalışanımız tarafından karşılanacaktır diyor. cevap veren yok yani

Arkadaşlar bir bayan çıktı telefona aynen şunları söyledi: "Biliyorsunuz SMMM ssınavı katıımı yüksek olan bir sınav. Bize şuan için gelen bir bilgi yok. Ayın sonuna doğru açıklanmasını bekliyorum."

Arkadaşlar bir bayan çıktı telefona aynen şunları söyledi: "Biliyorsunuz SMMM ssınavı katıımı yüksek olan bir sınav. Bize şuan için gelen bir bilgi yok. Ayın sonuna doğru açıklanmasını bekliyorum."

ben onu bunu bilmem de ay sonuna kalırsa çarşı pazar fena halde karışır. sınavın ocak ayı başına bile ertelenmesi söz konusu olur ki bu da mart sınavının ertelenmesi ve daha devamındaki sınavların ertelenmesi gibi zincirleme bir reaksiyon doğurur. ayrıca yönetmelikte 60 güne kadar diyor. 60 günden önce açıklanmaz demiyor. 60 gün saplantısından vazgeçmeleri gerek.

evet , bu sınavı ay sonundan önce açıklamayacaklar anlaşılan.
sınava çok kişinin girmesi bahane değil ona göre bir tedbir alınsın ,
süreç iyileştirilsin. 7 kasım son başvuru-kurs başlamış sınav 3-4 aralık
17.10 olmuş sınav sonucu belli değil düpedüz saçmalık.

Günaydın;

SMMM sınavına katılım yüksek, tamam.
Yalnız SMMM sınav kağıtlarını okumak ile YMM sınav kağıtlarını okumak arasında dünyalar kadar fark var.
YMM sorularının cevapları ile SMMM sorularının cevapları bir mi ?
Neyse.
Dediğimiz gibi, sonunda hayırlısı olsun da, varsın geç olsun.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin dostlar.