Corona virüsü nedeniyle mecbur kalmadıkça kapalı alanlara kalabalık ortamlara girmeyin deniyor, bugün itibariyle ilk Corona vakası da tespit edildi.
Sınavın ertelenme ihtimali var mı? Türmob ile görüşen var mı?
2020 1 ertelenensinava giren varmi vergi ve tablolar analizi nasıldı sizce
Bence haftaya cuma .Sınav sonucu ne zaman açıklanır acaba![]()
biraz geç cevap yazıyorum analiz son sınavlara nazaran biraz daha kolaydı.vergininde sorularına baktım.hemen hemen diğer sınavlar gibiydi.soru formatı hiç değişmiyor herhalde o sınavda2020 1 ertelenensinava giren varmi vergi ve tablolar analizi nasıldı sizce
Finansal tablolarda handikapta kaldigin 2 3 tane formül var.Formuller doğru daha önce kullanılan formüller fakat deha başka formüller ile çözmüş soruları. Yani aynı soruya 2 formül var ve benim tercih ettiğim dehanınki ile aynı değilbiraz geç cevap yazıyorum analiz son sınavlara nazaran biraz daha kolaydı.vergininde sorularına baktım.hemen hemen diğer sınavlar gibiydi.soru formatı hiç değişmiyor herhalde o sınavda
Ozaman yeni varsayım YMM lerin yeniden başvurusu 15 ağustos 14 unde açıklanıyor.SMMMlerin tekrar başvurusu 20ise......19 u diyorumben aradım tesmeri sabah.ymm sınavı açıklanmış smmm sınavıda açıklanacakmı diye sordum.hayır bugün açıklanmayacak.sitemizde takipte kalın.daha süre belli değil dediler.
bence pazartesi açıklanır diye düşünüyorum.Ozaman yeni varsayım YMM lerin yeniden başvurusu 15 ağustos 14 unde açıklanıyor.SMMMlerin tekrar başvurusu 20ise......19 u diyorum