07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!

Ynt: 07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!

doğrudur,
çok hazırlandığım için (Muhakkakki bütün arkadaşlar hazırlanmıştır) çok sıkılıyorum.Ve 7 de 7 bekliyorum.Tabii sınav arasında moralimi bozdular.Yok en ufak hatada soruya sıfır çekiyolar gibi.
Bakalım ölmezsem görücem

Hayır anlamadığım tek nokta bütün illeri aradılarda şu Ankaraya ne oldu ya çok enteresan :o

bugün açıklanacağını hiç sanmıyorum.bi keresinde gecenin bi yarısı sonuçları koydular siteye, sabah tekrar geri çektiler.
daha sonra tekrar öğleden sonra yayınladılar.bence iş tesmerin bilgi işleminde gecenin bi yarısı bile siteye sonuçları koyabilirler.

bir de başkent olucaz demi. açıklayın kardeşim şunları

Valla artık ben kesinlikle sağlıklı düşünemiyorum resmen işkence gerçekten işkence , inşallah tek ümidim tek dersten kalmışımdır.

Allah yardımcımız olsun.

Evde olsaydım kesin uyku ilacı alıp yatıcaktım çünkü artık dakikalar geçmiyor......

Tansyonumu bilerek ölçtürmüyorum sanırım bayağı yüksek kafamın içinden sesler geliyor artık :)

Az önce beni de aradılar ,çok mutluyum çok :D Arkadaşlar umarım hepiniz beklediğiniz sonuçları alırsınız

yaggmur hangi oda ? İsmmo mu

BEN ARADIM İSMMMO YU MAALESEF YOKMUŞUM DOSTLAR
NASİP
HAYIRLISI DÜNYA DÖNMEYE DEVAM EDİYOR

tuhaf,
hala bizden haber yok

tekirdağ ile ankara ortak mı çalışıyo ne bizdende haber yok

arkadaşlar asmmmo ile şimdi görüştüm sonuçlar bize gelmedi diyorlar. sizcede garip değilmi?? :o :o :o :( :( :( >:( >:( >:(

Tövbe yarabbim öyle şey olurmu arkadaşım yaaa bütün Türkiye arandı nerdeyse Balıkesir - Bursa nasıl Ankara ya gitmez tuhaffffffff :o :o :o :o

arkadaşlar müsaadenizle ben bir kalp krizi geçirip gelecem. merak etmeyin. ilk defa olacak herhalde kurtulurum.

acaba sonuçların hepsi komisyondan çıkmadı mı inasanın aklına artık binbir türlü şey geliyor.bu nasıl iş ya bu saatte hala birilerinin aranması da tuhaf değil mi saat 17:00 oldu neredeyse.

Tekirdağ,
oda ile şimdi görüştüm.Kargodan şimdi sonuçlar çıktı.Başkanın önünde dediler.Kazansaydım herhalde aranırdım.5 e 2 kala tekrar odayı arıycam