10. Altın Yılımız

ebru şener

Tanınmış Üye
22 Haziran 2000 Tarihinde Yayın Hayatına Başlayan Sitemiz 10. Altın Yılını Kutlamaktadır. Hepimiz İlk Günkü Amatör Ruhla Sizlere Hizmet Vermekten Gurur Duyuyoruz. Sitemize Göstermiş Olduğunuz Büyük İlgi Sitemizi En Ön Saflara Taşımıştır.

Daha Nice Yeni Yıllara Birlikte Yürümek Dileklerimizle, Herkese Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

@lomaliye.com Ekibi

Ynt: 10. Altın Yılımız

Alomaliye.com ekibine çok teşekkürler. Nice yıllara..

Daha nice başarılı yıllara girmeniz dileğiyle...

Alomaliye.com ekibine Teşekkürler...

İyi ki doğdun alomaliye.com :)
Nice 10 yıllara dileği ile.

Ben Alomaliye ile 2002 de tanıştım. O kadar mutlu olmuştum ki. :) :) O zamanlar internet bu kadar gelişmemişdi.
Mesleki kaynak bulmak hala çok zordu. Paralı birtakım yayınlar vardı ama her konuda cevap veremiyordu.

Daha sonra da forumu keşfettim. Önceleri şöyle bir göz atıp baktığım forum daha sonra vazgeçilmez bir tutku haline geldi :)

Özetle iyi ki varsın ALOMALİYE :D :D ;) :)

Nice senelere İnşallah Alomaliye.

alomaliye ekibine Sn.moderatörlere ve elinden geldiği kadar bilgilerini paylaşmayı esirgemeyen forumun bir parçası haline gelmiş kıdemli formdaşlarada teşekkür ederim.

hakikatende dedikleriniz gibi..

hergün foruma girmeden yapamıyorum.. Bir ihtiyaç haline geldi bu forum.. Yeni şeyler öğrenmek çok güzel..

Bu mesleğe adım atacak olan alttan yetişenler için bulunmaz bir başvuru kaynağı.. Stajyerlerimizinde sadece stajyer bölümü ile değil, meslekle olan uygulamalarda hiç çekinmeden düşüncelerini, fikirlerini paylaşmasını öneriyorum.

İşsiz olup da, iş arayan vede deneyim sahibi olamayan bir kişinin; hergün bu forum sayfalarına girerek uygulayıcıların; başından geçen sorunlara ve de onlara verilen cevapları okuyup irdeleyip neyin nasıl olduğunu, nasıl yapıldığını öğretme amacında bile kullanılabilen bir forum burası..

Ayrıca Mali Müşavir olmama rağmen, nickimi değiştirmeyip beni stajyer zanneden forum kullanıcılarına da ayrıyeten yinede teşekkürlerimi sunuyorum..

Bir teşekkürde yöneticilerimiz için..

"Kim bir müslüman kardeşinin bir sıkıntısını giderirse, Allah da, onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir " Hadisi şerif

Alomaliye ekibine 10 yıllık süreçte sıkıntımızı giderdiği için çok çok Teşekkürler.

Sayfa tasarımı, seviyeli iletişim ve bilgi birikimi ile en güzel, en kaliteli ve en kapsamlı forum sitesi.. forum.alomaliye.com Yönetici ve forum üyelerine Teşekkürler....

Bu arada alomaliye ismi nerden geliyor diye de merak etmiyor değilim...

Hayırlı uğurlu olsun

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg