14-15 Mart SMMM Yeterlilik Sonuçlarına İtiraz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkulte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 14-15 Mart SMMM Yeterlilik Sonuçlarına İtiraz

dilek hnm biz itiraz ettikte 30 nasıl 50 olucak onu anlamadım sizin hatalarınız nelerdi merak ettim ben hatalarımı biliyorum ama 30 olmamaması gerektigini düşünüyorum sizinkiler nedir?

itiraz sonuçları için tesmeri arayıp yaklaşık ne zaman açıklanır diye soran varmı arkadaşlar.

tesmer cevapları yayınlamış ve ben tekrar üzüntüye kapıldım. acaba nasıl kağıt okuyorlar arada kaynıyor mu? bilmiyorum... cevaplar biraz sanki stajyerlerin merakını gidermek için basitce verilmiş.

senin cevapların nasıldı ki

bende baktım cevaplara aslında o kadar basitki ben diyorumki acaba ben cevapları yazarken çözüm biraz karışık oldu 1 sorum doğru sayfa düzenimimi beğenmedilerde 30 verdiler acaba karışık görünce okumak istememişlerdir çok kişi maliyetten 30 almıs

ne zman itirazlar açıklanacak bilen varmı arkadaşlar

ben şimdi tesmer'i aradım. en son pazartesi (25.05.09) günü itiraz başvurularını almışlar. şu an 15 günlük değerlendirme aşamasında dediler... bakalım hayırlısı ile geçeriz inşaallah...

site iki gündür kapalı. acaba birşeyler mi yüklenilyor

İtirazdan sonra kesinleşenleri girmişler not durumunun altında yazıyor ondan sistem kapalı imiş en geç haftaya kadar açıklarlar salıya kadar çünkü 1 aylık süre doluyor.Ama anlaşılan çok fazla sayıda itiraz söz konusu değil.Belki daha erken açıklarlar diye ümit ediyorum

Cevabı tam anlayamadım. Kesinleşenler notların altında yazıyor dediğin nasıl ? Not durumuna baktığımda
birinci satırda --14/15 temmuz 2009 (2009/1) --- yazıyor
ikinci satırda -- SON DURUM --- yazıyor

yani itiraz sonucum açıklanmış mı ?

Bende ilk önce sitede itaraz sonuçlarını yüklüyorlar diye düşünmüştüm.Ancak açıklanmadını görünce not durumu görüntülemeye geldim.Önceden son durum yazmıyordu diye biliyorum ondan dolayı kesinleşenleri yazmışlar diye site kitlenmiş diye düşündüm.Ayrıca bir aylık hakları var en geç bu hafta sonu açıklanır odalardan gidecek ankaraya ordan sisteme gircekler fazla itiraz yok burdan baktım kişi sayısı az çabuk biter diye düşünüyorumsizin hangi derslerdi bu arada.

daha açıklanmadı arkadaşlar sitede yok, çok sabırsızlanıyoruz sanırım.. bende çok heyecanlıyım... :)

bi telefon açsanız ankaraya. burda şehirler arası çıkış yok.

bu sessiz bekleyişin sonu inşallah hayır olur

valalaha ben pek umutlu değilim geçen dönem itirazları kabul edilenlerin haricinde kii onun sayısıda az notu yükselen yok gibi birşey ama ne olacaksa olsun artık açıklansın sıkıldık gerçekten ömrümüzden ömür gidiyor hergün.

bir umut var genede binde 1 de olsa yüzde 1 de olsa insanın çalışası gelmiyor sonuçlar açıklanmadan

ben 7/6 yaptım ve hiç ummadım dersten kaldı gerçekten emek verdim çalıştım kagıdım 100 lük değildi ama 30 luk hiç değildi itiraz ettim ne çıkar bilmiyorum ama insanın eli derse gitmiyor kafa hep orda nete bakıpduruyorum ve bu durumdan sıkıldım bir aylık süreleri normalde salı günü son buluyor ama ben yarın açıklarlar diye düşünüyorum.

SERGO35 ' Alıntı:
ben 7/6 yaptım ve hiç ummadım dersten kaldı gerçekten emek verdim çalıştım kagıdım 100 lük değildi ama 30 luk hiç değildi itiraz ettim ne çıkar bilmiyorum ama insanın eli derse gitmiyor kafa hep orda nete bakıpduruyorum ve bu durumdan sıkıldım bir aylık süreleri normalde salı günü son buluyor ama ben yarın açıklarlar diye düşünüyorum.
hangi ders?