öznur erbay
Katkı Sunan Üye
bugün arananlar kazananlardı.sizinde öyledir büyük iht.Ankara Smmm odasindan 0532 652 0170 aradilar AMA toplantidaydim acamadim... Umarim mutlu haber icin aramislardir
bugün arananlar kazananlardı.sizinde öyledir büyük iht.Ankara Smmm odasindan 0532 652 0170 aradilar AMA toplantidaydim acamadim... Umarim mutlu haber icin aramislardir
arkadaş bugün benide aradılar...bursa odasından 2 dersim kalmıştı...RABBİME HAMDU SENALAR OLSUN...vergi ve hukuk tu..2 .girişimdi...ALLAHIN inayetiyle vermişiz...DARISI BÜTÜN MUHASENE OFİSİNDE ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİN BAŞINA..çok sıkıntılar ve zorluklar çektik...ve sonunda oldu..SAKIN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN...birgün mutlaka olacaktır...
Kazananları tebrik ediyorum. Ben 01-02 aralık sınavında kazandım. Bitti. Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama bende hiç bir değişiklik olmadı. Ne maaşta nede başka bişeyde. Bunlar insanların Mali müşavirlere gösterdiği değeri gösteriyor. Kazandığımda burda çok sevinmiştim. Umarım sizinki benimki gibi olmaz.
Dün akşama kadar bekledim aramadılar ama sonunda mesaj attılar çok sükür.
Hayırlı olsun kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.Gece 4 de uyudum.Sabah gelir gelmez teosa baktım yine yok.Gece rüyamda resmen sınav sonuçlarını gördüm.4 den sonra görülen rüyadan ne hayır gelirse.Korkuyorum resmen inanılmaz stresliyim.5,30 da uyandım 2 saat sitede yürüdüm ama ne fayda o kadar gerginim ki.Bekleyen benim gibi bütün arkadaşlara sabır versin.60 gündür öldük öldük dirildik resmen.
hakikaten sana helal olsun![]()
BENDE ÇOK GERGİNİM İLK GİRİŞİM NE VERSEM KARDIR DİE GİRDİM ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM BİRDE KURSA FALANDA GİDEMEDİM.. KÜÇÜK BİR BEBEĞİM VAR O BÜTÜN VAKTİMİ ÇALIYOR ..
AMA SEN ABARTMIŞSIN DOSTUM YAAA ...:d