17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

Her ne kadar müjdeli haberi almış olsam da İSMMMO nun yaptığı kabul edilebilir değil. Bu arama saçmalığına son vermeli.. Sabah erkenden müjdeli haberi alan ile akşam saatinde alan arasında ne fark var. Bu kadar stresi yaşamak zorunda mıyız..

Bugün Ankara SMMMO'dan arayıp sınavı kazandığımı söylediler. İlk sınavda 6 dersten geçmiştim. Tek dersten kalmıştım Ondan 85 almışım.

Kazananları tebrik ediyorum. Ben 01-02 aralık sınavında kazandım. Bitti. Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama bende hiç bir değişiklik olmadı. Ne maaşta nede başka bişeyde. Bunlar insanların Mali müşavirlere gösterdiği değeri gösteriyor. Kazandığımda burda çok sevinmiştim. Umarım sizinki benimki gibi olmaz.

mesutmavi ben belgeyi geleceğe yatırım olarak görüyorum büyük ihtimalle benimde hayatımda birşey değişmeyecek ama yeterli tecrübeyi edinip başka bir firmaya geçme cesaretini gösterdiğimizde ne kadar değerli olduğunu anlayacağız

arkadaş bugün benide aradılar...bursa odasından 2 dersim kalmıştı...RABBİME HAMDU SENALAR OLSUN...vergi ve hukuk tu..2 .girişimdi...ALLAHIN inayetiyle vermişiz...DARISI BÜTÜN MUHASENE OFİSİNDE ÇALIŞAN KARDEŞLERİMİN BAŞINA..çok sıkıntılar ve zorluklar çektik...ve sonunda oldu..SAKIN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN...birgün mutlaka olacaktır...

kardeş heyecanla muhasebe ofisi demişsin sanırım yoksa firmada çalışanların başına değil mi :)

Evet arkadaşlar dün burada saatlerce yazıştık herşeyi paylaştık dün saat 18:30 ismmmo gelen mesajla çok şükür mali müşavir olduk.Allah sonsuz şükür ve hamdu senalar olsun.Kazanamayan tüm arkadaşlarımızında bir an önce bu stresten kurtulmasını rabbim nasip etsin.İnanılmaz rahatladım çok şükür buda bitti.

Siderta-77 kardeşim ... haklısın :) bunlar sadece muhasebe bürolarında çalışanlar sanıyor.. bende bir A.Ş. te muhasebe finansmanda çalışmaktayı.. ymm gözetiminde bitirdim.. inan smmm ve ymm büro tecrübemde var ama .. inan kurumsal firmada stajer olmak daha zor.. adamlar ses çıkaramadığını biliyor.. yüklendikçe yükleniyorlar.. her pislik çözümsüz her olay gelip seni buluyor..

muhasebe bürolarında inan bişey öğrenilmiyor.. ellerine faturayı alıyorlar 5-6 kalem hs. planından hs.numarası giriyorlar 24. ne 1 hafta kalada kdv. stopaj yapıyorlar onuda bilgisayar programı : ) ... artık vergi dairelerine gitmek falan da yok herşey bilg.dan... bıraksınlar bu ayağı artık yeni ttk. kurumsallaşma ve denetim ağırlıklı olduğundan şirket kültürü değer kazandı.. birde ing. oldumu yemede yanında yat bu belgenin birde pazarlama var tabi..

ben mali müşavirim deyip olmuyor biraz şans , birazda pazarlama ...

mesutmavi kardeşim daha yenisin geliştir ve başka firmalara atla.. umudunu kaybetme : ).. umut kaybedilince o zaman bitiyor hayat.. bak artık smmm. sin at havanı hakkettin.. :)

bol şanslar herkeze...

Kazananları tebrik ediyorum. Ben 01-02 aralık sınavında kazandım. Bitti. Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama bende hiç bir değişiklik olmadı. Ne maaşta nede başka bişeyde. Bunlar insanların Mali müşavirlere gösterdiği değeri gösteriyor. Kazandığımda burda çok sevinmiştim. Umarım sizinki benimki gibi olmaz.

Hiç bir beklentim hayalim yok Mali Müşavirlik üzerine. Tüm hayallerim staj sürecinde zaten yok oldu. Mutluluğum Mali Müşavir olduğum için değil sınav belasından (Vergi Hukuku) kurtulduğum içindir. Allah emek harcayan herkese nasip eder inşallah.

bu arada kayseri smmm odasını kutluyorum oda çalışıyor. internette yayınlamış ... adanaaaa smmm odası uyumaaa yeter artık ... seçimde bitti ...

ofiste çalışmak mı zor şirkette mi diye bir tartışmaya girmeye gerek yok.benim de ofis tecrübem oldu bu çalışılan yere çalışan kişiye göre farklılık gösterir.şirkette çalışıp işi sadece fatura kesmek olanlar da muhasebeciyim diyor mesela.ama genel olarak mevzuat yönünden ofistekiler muhasebe bilgisi açısından şirkettekiler biraz daha önde.dediğim gibi iş kişide bitiyor.umarım buna emek harcayan herkes karşılığını alır

Dün akşama kadar bekledim aramadılar ama sonunda mesaj attılar çok sükür.

Hayırlı olsun kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.Gece 4 de uyudum.Sabah gelir gelmez teosa baktım yine yok.Gece rüyamda resmen sınav sonuçlarını gördüm.4 den sonra görülen rüyadan ne hayır gelirse.Korkuyorum resmen inanılmaz stresliyim.5,30 da uyandım 2 saat sitede yürüdüm ama ne fayda o kadar gerginim ki.Bekleyen benim gibi bütün arkadaşlara sabır versin.60 gündür öldük öldük dirildik resmen.

Hayırlı olsun kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.Gece 4 de uyudum.Sabah gelir gelmez teosa baktım yine yok.Gece rüyamda resmen sınav sonuçlarını gördüm.4 den sonra görülen rüyadan ne hayır gelirse.Korkuyorum resmen inanılmaz stresliyim.5,30 da uyandım 2 saat sitede yürüdüm ama ne fayda o kadar gerginim ki.Bekleyen benim gibi bütün arkadaşlara sabır versin.60 gündür öldük öldük dirildik resmen.

:) BENDE ÇOK GERGİNİM İLK GİRİŞİM NE VERSEM KARDIR DİE GİRDİM ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM BİRDE KURSA FALANDA GİDEMEDİM.. KÜÇÜK BİR BEBEĞİM VAR O BÜTÜN VAKTİMİ ÇALIYOR ..

AMA SEN ABARTMIŞSIN DOSTUM YAAA ...:d

hakikaten sana helal olsun :)

bak dedim ve yaptım... Sabah kalktım Mesajı gördüm...Ruhsatı almaya hak kazandınız Yahya Arıkan BAŞKAN
Hiç Süphem yokdu 7/7 yapacağımdan emindim de aramamalarını anlayamadım...
Gerçekten bu sistem kötü açıklayın herkes aynı anda öğrensin tebriğini yap oda olarak sonra...
Neyse arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun cümlemize..
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..
bekleyen arkadaşlar içinde Allahımdan en güzel sonuçları diliyorum..
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah

:) BENDE ÇOK GERGİNİM İLK GİRİŞİM NE VERSEM KARDIR DİE GİRDİM ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM BİRDE KURSA FALANDA GİDEMEDİM.. KÜÇÜK BİR BEBEĞİM VAR O BÜTÜN VAKTİMİ ÇALIYOR ..

AMA SEN ABARTMIŞSIN DOSTUM YAAA ...:d

Bende çocuk yok.Hazır yokken vereyim de kurtulayım diyorum.İş yerinde çok yoğunuz eve kendimi zor atıyorum.Sonuçları görmeden de ders çalışamıyorum galiba beni en çok bu geriyor.

Sonuçları dün bir kaç arkadaşa 10 da sisteme yüklüyeceklerini söylemişler