2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

tembell ' Alıntı:
finansalı ortalama yükseltme dersi olarak düşünüyodum.
ilk girişimde 50 ile geçtim.
sonra akıl danıştığım kişi temmuzda gir eğer gerekirse aralıkta girersin finansala not yükseltmek için dedi
töbe billah girmem o sınava ben :)
hoş gerek kalmadı kaldığım iki derste denetim ve vergi (itirazdan bişi cıkcak mı bakalım) 50 alsam geçiyorum :)

Bende 50 almak istiyorum. Tek dersim ve 50 yetiyor.
Gelir tablosu bilanço yapmak bir işe yaramıyor bence. Geçen sınav hepsini yaptım. 32 aldım.
Önemli olan ünlük kayıtlar belli.

içimden bir ses bazen şöyle diyor
Bu sınav kolay olacak. Eski sınavlar gibi.
ama bu böyle 10 saniye falan sürüyor. Ondan sonra diyor ki içimden bir ses dosya yakmazsan iyi :-[

PELİNFA ' Alıntı:
içimden bir ses bazen şöyle diyor
Bu sınav kolay olacak. Eski sınavlar gibi.
ama bu böyle 10 saniye falan sürüyor. Ondan sonra diyor ki içimden bir ses dosya yakmazsan iyi :-[
içimizden geçen o 10 saniyelik ses doğru söylüyordur inşallah, aynı ses bana da duyuluyo arada oradan biliyorum :D dosya yakmak yok çalışıcaz ve başarıcaz başka yolu yok...

arkadaşlar selam, sanırım yusuf sürmen notları siteye yüklenmiş ama teknoloji özürlülüğüm sayesinde bi türli indiremedim, rica etsem elinde olan mail adresime direk atabilir mi? Çok teşekkür ederim, herkese çok kolay gelsin. [email protected]

PELİNFA ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:
sonra akıl danıştığım kişi temmuzda gir eğer gerekirse aralıkta girersin finansala not yükseltmek için dedi
hoş gerek kalmadı kaldığım iki derste denetim ve vergi (itirazdan bişi cıkcak mı bakalım) 50 alsam geçiyorum :)

Gelir tablosu bilanço yapmak bir işe yaramıyor bence. Geçen sınav hepsini yaptım. 32 aldım.
kapanış kaydını yapıp kağıdı teslim ettim. sürem yetmedi ne bilanco ne gelir tablosu kayıtlarımdan sadece 1 i hatalıydı diğerlerinin hepsi dogruydu. 50aldım.

tembell ' Alıntı:
PELİNFA ' Alıntı:
tembell ' Alıntı:

kapanış kaydını yapıp kağıdı teslim ettim. sürem yetmedi ne bilanco ne gelir tablosu kayıtlarımdan sadece 1 i hatalıydı diğerlerinin hepsi dogruydu. 50aldım.

Bu sınav karar verdim.
Önce sözelleri cevaplayıp. Öyle başlayacağım yine. ama günlük kayıtları atarken daha dikkatli olacağım. Çünkü önemli olan günlük kayıtları doğru yapıp kapanışları yapmak. Artık bilanço gelir tablosu yetişir yetişmez. Öncemli olan günlük kayıt ve defteri kebirler bunu anladım.

sözel soru varmıydı martta hatırlamıyorum
varsada ben cevaplamadım sadece dediklerimi yaptım.
nası geçtim hala şaşırıyorum ..
adam acıdı mı bana ne :P

Arkadaşlar eray mercan mustafa dündar notları eline ulaşan varsa [email protected] adresine de gönderebilir mi?Şimdiden teşekkürler...

merhaba arkadaşlar
Kırmızıgül ün gönderdiği Eray Mercan vergi hukuğu notlarını vede yusuf sürmenin muhasebe notlarını banada yollarmısnız.

NOT:[email protected]

tembell ' Alıntı:
sözel soru varmıydı martta hatırlamıyorum
varsada ben cevaplamadım sadece dediklerimi yaptım.
nası geçtim hala şaşırıyorum ..
adam acıdı mı bana ne :P

Banada acısın artık tek ders ve 3. hakkım olacak.

medcezir ' Alıntı:
ya arkadaşlar niçin bu kadar büyüttünüz yusuf sürmeni adam doğru düzgün muhasebe öğretiyor,ben öğrencisiydim aralıkta bende girecem sınava bu adamına notlarına bakınca ben şunu anlıyorum işte muhasebe budur diye.itfa kayıtları ve libor artı faizle reeskont hesaplamaları var formülü var onun formülle reskontu buluyorsun ama bu hocanın bir özelliği şudur ezberi değil kafanı çalıştırmanı ister onun için formüllü soru sormaz bize final sınalarında soruyordu ama burda sormaz direk veriyor ama şuda bir gerçek mali müşavir olacam diyorsanız bilmeniz lazım.bence allah razı olsun yusuf sürmenden millete muhasebe ne demek öğretiyor bir vesile ile,hala muhasebenin 600 191 391 100 olduğunu sananlar mevcut bu sitede bile

YUSUF SÜRMENİN NOTLARINI BİZE DE YOLLARMSN ,
onun ögrencısı ısen HASAN TUREDİNİN de ögrencısı olabılırsın onun notları da varmı sen de

herkese güzel bir bayram dilerim..
5 Aralık akşamı da bayram yaşarız umarım..

Ertelenme mi.. :) sınavda arkadaşlara başarılar dilerim...