TFT ' Alıntı:forumlar daha çok anket ve mevcut gidişata başkaldırı mesajları içeriyo sınava yönelik bişey bulmak güç ???
sınavlara yönelik fayda sağlıyacak şeyler bekliyorum kendi adıma arkadaşlar.. sınava daha çok var diye mi rehavete kapıldık ???
[/q
ilk defamı sınava giriyorsun aralıkda eğer ilk defa gireceksen çoğu derslerden çalışma konsunda takdik verebilrim .
deha çok yetersiz bazı konularda ben martta dehaya çalıştım kaldım . onun yerine eray mercan -ugur dündar çok iyi tavsiye ederim elinde yoksa mail adresini at .bende pdf formatı şeklinde var yeni basım sayılır isteyenlere mail atababilrim sadece bu kaynağa çalışsan yeter. temmuz sınavında bu kaynağa çalıştım kurtuldum bu sefer . darısı diğer arkadaşaların başınaaylam ' Alıntı:merhaba arkadaşlar, vergi dersinden elimde dehanın mevlüt öztürk haziran 2006 baskısı var.bu kitaptan çalışsam yeterli gelirmi. yoksa çok mu eski dersiniz. eğer bu olmazsa bana önerebileceğiniz kitap varmı? birde eray mercan diye forumda okumuştum oda çok iyiymiş. nedersiniz bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
kırmızıgül ' Alıntı:deha çok yetersiz bazı konularda ben martta dehaya çalıştım kaldım . onun yerine eray mercan -ugur dündar çok iyi tavsiye ederim elinde yoksa mail adresini at .bende pdf formatı şeklinde var yeni basım sayılır isteyenlere mail atababilrim sadece bu kaynağa çalışsan yeter. temmuz sınavında bu kaynağa çalıştım kurtuldum bu sefer . darısı diğer arkadaşaların başınaaylam ' Alıntı:merhaba arkadaşlar, vergi dersinden elimde dehanın mevlüt öztürk haziran 2006 baskısı var.bu kitaptan çalışsam yeterli gelirmi. yoksa çok mu eski dersiniz. eğer bu olmazsa bana önerebileceğiniz kitap varmı? birde eray mercan diye forumda okumuştum oda çok iyiymiş. nedersiniz bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
adresim [email protected] çok teşekkürler