2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

gider280 ' Alıntı:
arkadaşlar bende 2010 aralık döneminde sınava giricem elinde ders notu olan arkadaşlar mail atabilirmisiniz. [email protected]

gider 280 ben size elimdeki bütün ders notlarını mail attım kolay gelsin

bende a.ö.f nin maliyet muhasebesine çalışıyorum. safha maliyet sisteminde anlatımı çok güzel. kolay anlaşılabilir.

sserpil ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:
sserpil hiç gülesim yoktu yaa, hahahahaha duydunuz mu arkadaşlar finansal muhasebe cepteymiş, hahahhahaaa, arkadaşım uzayda mı yaşıyosun, hiç mi duymadın yusuf hocayı, finansal muhasebe geçmesi en zor derslerden biri oldu artık haberin olsun...

son iki sınavın sorularını daha çalışmadan çözdüm. bence çalıştıktan sonra verilmeyecek bir ders değil.
finansal muhasebe bu son dönemde zor geçmiş olabilir. o bu demek değilki geçilmeyecek bir ders.
ben kendime güveniyorum .
serpil sıkılmadan bu şekilde çalışmaya devam edersen çok fazla uzamadan verirsin bu sınavı.illa 7/7 olmasada 5-6 tane mutlaka verirsin..Ama sakın bıkma çalışmaktan.kolay gelsin ;)

arkadaşlar elinde maliyet notları olanlar paylaşırsa sevinirim.
ben daha önce deha'nın kitabında çalıştım..
farklı notları olanlar varsa çok makbule geçer..
sınav sonuçlar bugün açıklanırsa kısmetse aralık'ta maliyet tek ders kalmış olucak..
(inşallah bir terslik olmaz)
herkese sabırlar, umarım iyi haberler alırıs..

TFT ' Alıntı:
sınav sonuçlar bugün açıklanırsa kısmetse aralık'ta maliyet tek ders kalmış olucak..

Arkadaşım yanlış anlama ama artık böyle mesajlara gelecek cevaplara çok itibar etme, çünkü elinde not olan veya elindeki kaynakların bizlere faydalı olacağını düşünen insanları foruma küstürdüler ve çoğu üyelik iptali istedi. anlıcağın bu saatten sonra bizlerin işi daha zor.

3 dersim kaldı Maliyet Muhasebesi Finansal Muh ve Meslek hukuku ders seçmek istemesemde 2 ay kala bu 3 dersi nasıl veririm bilmiyorum?Bu süreci tekrar yaşama düşüncesi bile beni strese sokuyor ??Napıcam hiç bilmiyorum.Tecrübe ve önerilerinize açığım arkadaşlar

s3m dersleri parça parça verme imkanı varmı?bitirme sınavında,bide bitirme sınavında,staj başlatma sınavı gibi çan eğrisi v.b gibi eleme sistemi varmı?yoksa 60 alan herkez smmm olmayı hak ediyormu? bu sorularında cevabını alırsam bu sistmle ilgi tam aydınlanıcam.

Teşekkür ederim. Herkeze başarılar.

1economist ' Alıntı:
s3m dersleri parça parça verme imkanı varmı?bitirme sınavında,bide bitirme sınavında,staj başlatma sınavı gibi çan eğrisi v.b gibi eleme sistemi varmı?yoksa 60 alan herkez smmm olmayı hak ediyormu? bu sorularında cevabını alırsam bu sistmle ilgi tam aydınlanıcam.

Teşekkür ederim. Herkeze başarılar.
1 dersten 2 pas geçme hakkınız var.Yani aynı derse 2 defa girmeme hakkınızı kullanabiliyorsunuz.Onun dışında 2 yılda herbir dersten 5 er giriş hakkınız bulunuyor.Staj notunuz ders notu gibi ortalamaya dahil ediliyor.Derslerden geçiş notu 50,fakat toplam not ortalamanızın 60 olması gerekiyor.

I34TANBUL ' Alıntı:
akseker ' Alıntı:
TFT ' Alıntı:

Arkadaşım yanlış anlama ama artık böyle mesajlara gelecek cevaplara çok itibar etme, çünkü elinde not olan veya elindeki kaynakların bizlere faydalı olacağını düşünen insanları foruma küstürdüler ve çoğu üyelik iptali istedi. anlıcağın bu saatten sonra bizlerin işi daha zor.

Sunu da iyi bilin ki bizi foruma yoneticiler degil kim oldugunu hangi amaca hizmet ettigini bilmedigimiz kisiler kusturdu. Not & deneyim konusunda isiniz zor mudur? Kesinlikle evet! En kidemli insanlar buradan birer birer gitti. Gitmek durumunda kaldik. Yeni bir sayfa acacaksiniz ve o makus kaderi ne yazik ki sizde yasayacaksiniz. Ki yasamamanizi temenni ederim. Her sey sizin elinizde.

forumdan ayrılan arkadaşların kendi tercihleridir..
burası sonuç itibariyle bir paylaşım platformu, isteyen istediği kadar paylaşır..
fazla söze gerek var mı?

TFT ' Alıntı:
I34TANBUL ' Alıntı:
akseker ' Alıntı:
TFT ' Alıntı:

Sunu da iyi bilin ki bizi foruma yoneticiler degil kim oldugunu hangi amaca hizmet ettigini bilmedigimiz kisiler kusturdu. Not & deneyim konusunda isiniz zor mudur? Kesinlikle evet! En kidemli insanlar buradan birer birer gitti. Gitmek durumunda kaldik. Yeni bir sayfa acacaksiniz ve o makus kaderi ne yazik ki sizde yasayacaksiniz. Ki yasamamanizi temenni ederim. Her sey sizin elinizde.

forumdan ayrılan arkadaşların kendi tercihleridir..
burası sonuç itibariyle bir paylaşım platformu, isteyen istediği kadar paylaşır..
fazla söze gerek var mı?

YOK.

arkadaşlar muhasebe ve maliyetten son hakkım olacak aralık sınavı.
çalışma tavsiyelerinizi alabilir miyim?

mpamukcu ' Alıntı:
arkadaşlar muhasebe ve maliyetten son hakkım olacak aralık sınavı.
çalışma tavsiyelerinizi alabilir miyim?

elimdeki maliyet notlarını göndereyim ama ben kaldım o notlarla..

arkadaşlar maliyet muh. 1 soruya benzeyen soruya herhangi bir kaynakta rastlayan arkadaş var mı ?

arkadaşlar notlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum tabi başarılı olan arkadaşlardan

arkadaşım ben maliyetten ilkdefa temmuzda girdim sınava martta ilk girişimdi ama zor ders diye temmuzda girdim ve 80 aldım sana tavsiyem yurdakul hocanın kitabını iyi çalış.

vergi mevzuatı için kaynak arıyorum. hangi kitabı önerirsiniz arkadaşlar..

eda83 ' Alıntı:
arkadaşım ben maliyetten ilkdefa temmuzda girdim sınava martta ilk girişimdi ama zor ders diye temmuzda girdim ve 80 aldım sana tavsiyem yurdakul hocanın kitabını iyi çalış.

doğru tespit.

arkadaşlar ben yurdakul hocanın kitabında 1.soruya benzeyen hiç soru görmedim.yoksa yanılıyor muyum.

ders ortalamamın 72 olduğu bu sınavda, maliyetten sınav hakkımı bitirerek kaldım. Şimdilik 2 yıllık süremin dolmasını bekliyorum. Sizlere tavsiyim işi baştan sıkı tutun.