2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

arkadaşlar denetimden 100 lük kağıdıma 40 geldi. başka durumda olan varmı böyle ? ilk girişimdi. en emin olduğum dersti. çok üzgünüm çokk

Denetimden bende iyi bekliyordum. Çok çalışmamıştım ama ne yaptığımı biliyordum ve sınavdan sonra kontrol etmiştim. Analizde beklediğimden düşük geldi.

Denetim şok etti. Demek ki az bir çaba göstersem derslerin hepsini geçerdim. Analiz ve denetim neden böyle geldi anlamadım. Hiç umudum yoktu hukuktan. Ondan geçmişim.

Finansal Muh. 94
Maliyet 85
Denetim 67
Vergi 60
Hukuk 50
Meslek Huk. 55
Finansal Tablolar 38

Dün aranmayınca Meslek hukuku veya Vergiden kalmış olabilirim diyordum. Finansal tablolardan kalmamalıydım.

ortalama alınıyomu şimdi yoksa orda yazan sonuç kısmında koyu olanlarmı geçtiklerimiz ben anlamdım ilk olunca... niye ilk satır var birde altında koyu yazmış sonuç satırı. yardımmmcı olurmuusunuz.

1 ders gitmiş finansal analiz geçen sınavda 41 di şimdi 45

Bu kadar stres yap uykusuz geceler geriye 4 ders kaldı

benim hala görünmüyor sonuçlar,yanlış bir yerden bakmıyorum değil mi, sınav başvuru belgesinin olduğu sayfa ?

DEMEKKİ MALİYETTEN SONUCA PUAN VERMİYORLAR
şıklarada veriliyor ben 30 almışım sorunun biri 60 diğeri 40 puandı

denetim den herkes dökülmüş benim umudum yoktu herşeyi birbirine karıştırdım 14 almışım
80 lik kağıt verip kalan arkadaşlar a yazık olmuş ben o kadar üzülmedim ama ilk sınavda denetim den karıştırınca diğer dersleride etkiledi pazar günü son sınava kadar ben hala denetim de idim nasıl karıştırdım diye