2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Şaka gibi ya denetimde bir sorunun iki cevabı vardı onu komple yanlış mi saydılar anlamadım ki

Ben yazdım sildim sonra başka birşey yazdım sildiğim doğruymuş.Sınavdan sonra cevaplara bakınca ondan sonraki bütün derslere moral bozukluğuyla girdim.Denetim beni öyle yaktı ki bana denetim demeyin

arkadaşlar denetimden 100 lük kağıdıma 40 geldi. başka durumda olan varmı böyle ? ilk girişimdi. en emin olduğum dersti. çok üzgünüm çokk

ben de şu an şoktayım, denetim çok kısa ve net cevaplar istiyordu, öyle de yaptım. 70-80 beklerken 36 ile kalmışım.
hiç beklemiyordum!

ben de şu an şoktayım, denetim çok kısa ve net cevaplar istiyordu, öyle de yaptım. 70-80 beklerken 36 ile kalmışım.
hiç beklemiyordum!

Bende 25 almışım bu sefer notlar konusunda inanılmaz cimriler geçen sınavda 40 almıştım.Bu sınavda 2 şıkkım kesin doğruydu

Ben yazdım sildim sonra başka birşey yazdım sildiğim doğruymuş.Sınavdan sonra cevaplara bakınca ondan sonraki bütün derslere moral bozukluğuyla girdim.Denetim beni öyle yaktı ki bana denetim demeyin

cumartesi sabah denetime girdim sınava pazar en son sınava kadar denetimin şokunu atlatamadım elim ayağım beynim tutuldu sanki
14 almışım saten umudum da yoktu ama ben şimdi denetim dersinin %14 ünü mü biliyorum. az daha çalışsak nerdeyse ders vercez aldığımız notlara bak

hadi 40 la kaldım ama 60 puan nerden kestiki hoca ? hakkımı yemiş resmen. hemen itiraz edicem. 100 dü bnim kağıdım. bu yaştan sonra yalan sölicek halimiz yok. aklıma bitek şu ihtimal geliyor. ben dehadan çalıştım. acaba hoca nın cevap anahtarı daha mı farklıydı ? ama denetimde risk ne demiş soruda bunun tek cevabı olur. iç kontrol b,ileşenlerini yaz demiş. yazdım. kanıt sayısını etkileyen faktörleri yazdım. açıklama yazma sadece adını yaz demiş. e öyle yaptım. hepsinden kalırdım denetimden kalamazdım. çok şaşkınım çoookk.

cumartesi sabah denetime girdim sınava pazar en son sınava kadar denetimin şokunu atlatamadım elim ayağım beynim tutuldu sanki
14 almışım saten umudum da yoktu ama ben şimdi denetim dersinin %14 ünü mü biliyorum. az daha çalışsak nerdeyse ders vercez aldığımız notlara bak

Denetim bu sınavda çok acımasız davranmış.Kısa ve net cevaplardı ama puanlara bak.Benim 2 cevap kesin doğruy du 25 vermiş

DEMEKKİ MALİYETTEN SONUCA PUAN VERMİYORLAR
şıklarada veriliyor ben 30 almışım sorunun biri 60 diğeri 40 puandı

denetim den herkes dökülmüş benim umudum yoktu herşeyi birbirine karıştırdım 14 almışım
80 lik kağıt verip kalan arkadaşlar a yazık olmuş ben o kadar üzülmedim ama ilk sınavda denetim den karıştırınca diğer dersleride etkiledi pazar günü son sınava kadar ben hala denetim de idim nasıl karıştırdım diye

bana denetimden 100 vermişler ama maliyetten emindim 40 almısım saka gibi

hadi 40 la kaldım ama 60 puan nerden kestiki hoca ? hakkımı yemiş resmen. hemen itiraz edicem. 100 dü bnim kağıdım. bu yaştan sonra yalan sölicek halimiz yok. aklıma bitek şu ihtimal geliyor. ben dehadan çalıştım. acaba hoca nın cevap anahtarı daha mı farklıydı ? ama denetimde risk ne demiş soruda bunun tek cevabı olur. iç kontrol b,ileşenlerini yaz demiş. yazdım. kanıt sayısını etkileyen faktörleri yazdım. açıklama yazma sadece adını yaz demiş. e öyle yaptım. hepsinden kalırdım denetimden kalamazdım. çok şaşkınım çoookk.

Kaç dersten geçtiniz kaç dersiniz kaldı

2 ci girişim 3 ders gitti

İlk sınavda 2

Bu sınavda 1

İlk girişte 7/6 yapan arkadaşlar benim halimi görün de teselli bulun

üzülme denetimden sonra moral bozukluğu böyle olmasına sebep olmuş inş önüzdeki sınavda hepsini halledersin finansala mutlaka itraz et ...

2013/2
Finansal 73
Analiz 53
Maliyet 50
denetim 45
Vergi 60
Hukuk 45
meslek 35
kazanan arkadaşlara hayırlı olsun

Aynı benim gibi olmuşsun.Ben kendi kendime karar aldım aralıktaki sınavda sınavdan çıkınca asla cevaplara bakmayıp hemen öbür sınava konsantre olucam sanada tavsiyem öyle 3 ay var hadi aralıkta hepsini verip bizde mali müşavir olalım