2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

arkadaşlar bişi sorcam. Şimdi ortalamanın 60 olması demek 7 ders ve tezkiye notu yani 8 ini toplayıp 8 e bölünce:) en az 60 olmassı gerekiyo de mi,:)

şu yaptıkları gerçekten büyük ciddiyetsizlik, sabah açıklanan sonuçları akşama kadar acaba değişir mi umuduyla bekletmek.
neyse artık bundan sonrası önemli.
itirazımızı edelim, inşallah o zaman adalet sağlanır.

40-49 arası alan arkadaşlar itiraz etsinler. geçen dönemlerden bazılarını 50 ye tamamlamışlardı. ve biran öncede ders çalışmaya başlasınlar şurda 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. aman çalışırım aman yaparım aman itiraz sonucu açıklanası demeyin yoksa geç kalırsınız.

hukuk 80-90 beklerken 53
denetim 70-80 beklerken 36
analiz 70 beklerken 50
vergi 50 beklerken 40
-----------------------

insan yazdığı yanıtlardan, sınav kağıdından bu kadar mı yanılır? nasıl bir not sistemleri var, an-la-ya-mı-yo-RUM

Son düzenleme:
40-49 arası alan arkadaşlar itiraz etsinler. geçen dönemlerden bazılarını 50 ye tamamlamışlardı. ve biran öncede ders çalışmaya başlasınlar şurda 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. aman çalışırım aman yaparım aman itiraz sonucu açıklanası demeyin yoksa geç kalırsınız.

itirazlar ne zaman yapılabiliyor ki? şuan sistem kapalıymış.

arkadaşlar biraz derslere zaman ayırın inanınki ben sınavı verebilmek için eşimden çocuğuma zaman ayıramadım. ilgilenemedim. işten geliyordun başlıyordum ders çalışmaya. biraz gayter arkadaşlar. çalışınca olmayacak değil. birazda şansın varsa çalıştın yerden gelirse yapıp bitiriyorsun.

şansını dene et itiraz ama bir şey çıkcağını sanmıyorum. ben 45 le itiraz ettim ve 45 ile aynı sonucu aldım. değişiklik olmadı. 5 puan verememişti zatı değerli hocalar.

5 puan bile veremiyorlarsa, çok yazık gerçekten.
vergi hocasının notu bol da kimse demesin bence bundan böyle.

Bizi yeterlilik sınavı ile ölçmeye kalkanların da yeterliliği test edilmeli. Bir kağıdı okuyup sonuçlarını veremediler. Ayrıca 1 gün öncede odaların bilgilendirilip sınavı geçenleri tebrik maksadıyla bilgilendirmeleri de sinir edici hoş olmayan bir davranış. Sonuçların açıklanma yeri ve zamanı neden verilmiş o zaman?