2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

nekadar zor soru sorarlarsa okadarda puanları bol oluyor. zoru kimse yapamadığı için azcık bildiğini ıspatlarsan bol bol puan veriyorlar.

nekadarda kolay sorarlarsa bu dönem denetimde olduğu gibi kolay sordular hikaye gibi yaz cevabı tutturamazsan puan vermiyor. kolay soruya istedin kadar döktür yinede puan yok.

zor sorulması herzaman iyi oluyor çünkü puanları bol oluyor.

Son düzenleme:
onunki de pürüzlük olmuş ve gereksiz bi davranış olmuş..kayseri smmm de herkes 90-100 arası,şimdi bu sana haksızlık olmadı mı?onların hepsi 100 lük mü?bu formalite haline gelmiş bişi,bunda da kasmanın ne anlamı var..
ya işte staj notunda da herkese 100 verilirken, benim ince ruhlu ymm "hiç kimse 100'lük olamaz" diye 85 vermişti.
ona rağmen yani...

arkadaşlar biraz derslere zaman ayırın inanınki ben sınavı verebilmek için eşimden çocuğuma zaman ayıramadım. ilgilenemedim. işten geliyordun başlıyordum ders çalışmaya. biraz gayter arkadaşlar. çalışınca olmayacak değil. birazda şansın varsa çalıştın yerden gelirse yapıp bitiriyorsun.

ben çok fazla emek verdim, hatta sınav öncesi tekrar ettiğim yerlerden çıktı sorular, şans.
ama bugün görüyorum ki sonuçlar hiç de beklediğim gibi değil. üzgün değil şoktayım.

onunki de pürüzlük olmuş ve gereksiz bi davranış olmuş..kayseri smmm de herkes 90-100 arası,şimdi bu sana haksızlık olmadı mı?onların hepsi 100 lük mü?bu formalite haline gelmiş bişi,bunda da kasmanın ne anlamı var..

eğer bana 100 verse ve ben sınavlarda meslekle ilgili hukuklardan kalırsam, ona ne derlermiş.
garip işte herkes ve herşey bu meslekte.

kazanan herkese tebrikler arkadaşlar.
yeniden sınava hazırlanacaklara da başarılar..

itiraz edip olumlu/olumsuz sonuç alınca da foruma yazalım, fikir vermiş olalım birbirimize.

ya notların yüksek olmasaydı ve ortalama derdinde olsaydın ve senden daha vasıfsız ve bilgisiz kişiler bedavadan 100 alırken sen not derdine düşmek zorunda kalsaydın peki bu da hak olmayacak mıydı?o şahsın bencillliği olmuş, kendisini düşünmüş.hayır yani gerçekten o puanlar hakettiğine göre değerlendirilip verilse düşündüğü notu versin dicem ama herkes sallama veriyor 90-100.kanaat notlarından oldum olası nefret etmişimdir çünkü hakkıyla verilmez hiç..
eğer bana 100 verse ve ben sınavlarda meslekle ilgili hukuklardan kalırsam, ona ne derlermiş.
garip işte herkes ve herşey bu meslekte.

Sonucların aynı olacağını yazmıştım.Neyse artık olan oldu.Ck fazla üzülmemeli,ders almalı daha cok çalışmalıyız.Kimse hayata küsmesin sonucta hayat devam ediyor.Moral bözup hayata küsmeye gerek yok.Bi dahaki sefere insallah. 7 de 7 yapan arkadaslarada tebrikler. Ha birde Sözde 7 de 7 yapilmiyormus :) iyi çalışmak gerek.

Arkadaslar bence denetimde acayip bir hata var.mahkemeye basvurulursa kazanilir kanaatindeyim bugun bu sekilde yapan gelecek sinavda yapmayacakmi

BETÜL77 dün akşam bursadan kimse yok mu diye ararken siz istanbuldan cevap vermiştiniz Bu gün sonuçlar açıklandığında finansal muhasebeden 71 maliyet muhasebesinden de 60 almışım size haber vermek istedim yani ikinci girişimde temizledim çok şükür benim için bu olay bitti. En kısa zamanda siz de kurtulursunuz ihşallah o 45 olan dersinize bence de itiraz edin diğerlerine de önünüzde uzun bir zaman var ihşallah siz de kurtulursunuz dualarım sizlerle....
Bursadan bir sonraki sınava katılacak arkadaşlar dün akşam saat 21:36 da başkan aradı yani bu saattede aranabilirsiniz hemen stres yapmayın

sınava ilk girişim ve sadece 4 dersten girdim. Meslekten 35, finansal muhasebeden beklemiyordum ama 90, analizden 73, maliyetten de 80 almışım ki 100lük kağıt verdiğimi düşünüyordum... 3 derse bile seviniyorum sayısalları temizledim ama sözel çok zor geliyor not nerden bulabilirim ya da nasıl çalışmalıyım önerisi olan varsa sevinirim.

maliyet 30
vergi 95
finansal 89
meslek 35
denetim 40
hukuk 90
analiz 89
ilk girişim sınava.deneti,mden 100 bekliyordum. çok büyük bir hata oldıuğunu düşünüyorum. meslek ve maliyetede itiraz edicem. her dersten kalırım denetimnden 100 le geçerim derken nasıl nerden bulmuşta 60 puan kırmış çözemedim. çok çok üzgünüm. eğer itiraz sonuıcum değişmezse mahkemeye g,itmeyi düşünüyorum.

ben de sizin gibi önce sayısalları temizledim
hatta cumartesi anakara ya gitmemiştim bile
diğerinde de sözelleri veririm sandım
ama meslek hukukuna takıldım
benim tavsiyem (haddim olmayarak)
eski sorulara mutlaka bakın...
Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin...)

ilk sınavda vergi ve denetimi vermiştim .. bu sınavda 5 dersten 4 ünü verdim... maliyet muhasebesi kaldı 30 la .. dediğim gibi hocası sonuç odaklı .... 50 alsam geçerdim... ve inanın 50 verilir yaptıklarıma .. itiraz edecemm .. tablo bile oluşturdum .. bunada şükür ama.. herkeze bol şans .. aralıkta yine buradayız :) .. sevgi ve saygılarımla ...

ben de sizin gibi önce sayısalları temizledim
hatta cumartesi anakara ya gitmemiştim bile
diğerinde de sözelleri veririm sandım
ama meslek hukukuna takıldım
benim tavsiyem (haddim olmayarak)
eski sorulara mutlaka bakın...
Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin...)

çok doğru söylüyorsunuz ama bu sınavda meslek hukuku şaşırttı biraz cevapları karıştırdım mesela beklemediğim bir yerden geldi. bu dönem biraz meslekten zorlamak istemişler diye düşünüyorum. İnşallah verirsiniz tek ders kalmış buna da şükür:) yalnız o kadar konuya nasıl çalışılır hiç bilmiyorum sözelim kötü ve sanırım çok zorlanacağım... Herkese şimdiden kolay gelsin.

ARKADAŞLAR SINAVI GEÇENLER
notlarını paylaşmak isterse alabilirim taratıp diğer arkadaşlarada gönderirim daha önce belki 100 lerce kişiye mail atmışımdır notları

ister kargo ister mail atın
tekrar kazananları tebrik ediyor kalanlara sabır ve inatla devam diyorum

arkadasar denetımden 32 almısım tek ondan kaldım acaba ona ıtıaraz etsemmı cunku en az 50 alırım dedgım sınavdı olabılrımı bır hata sızce sonuc alan varmı boyle durumlarda

nekadar zor soru sorarlarsa okadarda puanları bol oluyor. zoru kimse yapamadığı için azcık bildiğini ıspatlarsan bol bol puan veriyorlar.

nekadarda kolay sorarlarsa bu dönem denetimde olduğu gibi kolay sordular hikaye gibi yaz cevabı tutturamazsan puan vermiyor. kolay soruya istedin kadar döktür yinede puan yok.

zor sorulması herzaman iyi oluyor çünkü puanları bol oluyor.

kesınlıkle söyledğiniz doğru.eğer öyle olmasaydı ben gecemezdim vergiden.sınav cıkısında bekleyen hocamız aynı seyı söyledı.arkadaşlar bu kadar ümitsiz olmayın genel itibariyle birçok kişinin kötü geçmiş ve herkesı bırakamazlar.biraz bişeyler bildiğinizi anlarlarsa puan verırler demişti.sayısalım sorunluydu ama sözellerın hepsıne yazmıstım bişeyler 65 aldım:)