2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Ne güzel benimde ikinci girişim ama 5 dersim var galiba ben çok çalışmadım.İnşallah aranırsınız ben aralığı bekliyorum artık

vergi, hukuk, meslek hukuku kalmıştı. 3 derse 2 gün çalıştım ben de aslında:( vergiden 40 la kalmıştım 2. sınavlar daha iyi geçti. Bu nedenle geçmek istiyorum aslında kalırsam üzülürüm:(
Maliyet ve mali tablolardan birçok kişi kalacağımı söylemişti 70 ve 53 almıştım. Sizin de sürpriz olur umarım :)

vergi, hukuk, meslek hukuku kalmıştı. 3 derse 2 gün çalıştım ben de aslında:( vergiden 40 la kalmıştım 2. sınavlar daha iyi geçti. Bu nedenle geçmek istiyorum aslında kalırsam üzülürüm:(
Maliyet ve mali tablolardan birçok kişi kalacağımı söylemişti 70 ve 53 almıştım. Sizin de sürpriz olur umarım :)

Umarım ama ben ilk sınav denetimden sonra moralmen çöktüğüm için öbür derslerde kötü geçti.Ben hepsinden kalmayı bekliyorum :banghead:

maliyet kalacak benim kesin öneriniz hiç sevmiyorum bu dersi tıkanıyorum ne yapcam önerisi olan? Yurdakul Çaldağ ın kitabını aldım. Dehanın maliyeti kitabı var dersaneye gideceğim ama her şey bende bitiyor. Odanın kursuna gittim anlamadım. soruyu çözüyorum rakam değişikliği olsa bir kaç değişik kelime koysalar ne demek istediklerini anlamıyorum. Konuyu anlyıp bol bol soru çözmeli

maliyet kolay bir ders aslında ama önyargılarımız dersi zor hale getiriyor.maliyetten kalan kişilerin eksiksiz hepsinde bu önyargı var.maliyet çok zor,ne yapsam anlamıyorum.bilmiyorum üniversitede ekonometri yada istatistik dersi alan oldu mu?eğer varsa zor ders diye ona derim ben

odalar daha aramaya başlamadı mı????
aranan arkadaşlar varsa lütfen yazınnn..
beklenti, sıkıntı, stressss offff oOOffff :confused:
başıma ağrı girdi valla

maliyet ve diğer sayısal derslerin için yapılacak en iyi şey.geçmiş yıl sorularına bakıp cevabın mantığını anlamaya çalışmaktır bence

Şu anda 108 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (12 kayıtlı ve 96 misafir)
sidarta_77, mervere, fidan1984, naz42, AYTEK, sorundegil86, Zeynep DEMİR, betul77, netlook01, mezopotam47, SemaAdnan, YESTABOY

dikkat çekici değil mi?tetikte bekleyen çok smmm adayı var sanırım :)))

vayyy beee
inşallaaaahhhhhhh:)
bu arada sorular da yayınlanmamış dahaa
sorular ne zaman yayınlanıyor??
acaba sonuçların açıklanmasının haberi olarak yarın sabah yayınlanır mı??
teosa girmekten helak oldum
zaten açılış sayfasını artık teos yaptım:D
teos in google aut