2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Gecen sinavda en iyi kayseri smmm odasi calismis ve internet sitesinde teostan once yayinlamisti acaba odayi arasam bi zarf atsam arkadaslari aramislar diye ne dersiniz

ekrana kitlendim kaldım kimseden ses çıkmadığına göre bugun arama falan yok

ümit vermek istemem ama gezinirken 2012 de mart sınavı sanırım sınav sonuçlarının saat 15:00 de odalara ulastigini ve aramaların o vakit yapıldığını gördüm.15:00 gibi sisteme aktarılıyor olabilir yani hala ümit var ama o zaman ayın 18 i açıklarız deyip 17 sinde yani bi gün önce odalara haber verilmis.burdan da bi umitsizlige kapilabiliriz.yani bugün 15:00 a kadar ses çıkmazsa yarın 15:00 i bekleriz.ama artık yarın kesin belli olur en azından ruhsati almaya hak kazananlar.

mesela teosa girdiginizde daha şifre girmeden sayfanın altında da bi takım bilgiler için saat 15:00 da sisteme aktarılır diyor.15:00 da bisi var sanırım.

Ben çıkıyorum arkadaşlar forumda kalmak stresi daha fazla arttırıyor. Sabahtan beri hiçbir iş yapmadım, sürekli ekrana bakıyorum.
Martta ilk kez girmiştim sınava 17 Mayısta açıklanacak yazıyordu, 16 Mayısa kadar forumlara bakmadım. 16sında şans eseri teosa girip sınav sonuçlarını gördüm 4 tanesini geçmiştim. Zor dersleri geçtiğim için ve forumu takip etmediğim için stres yapmamıştım.

Fikir yürütelim derken birbirimize karşı kırıcı olabiliriz. Herkese bol şans :)

Ben çıkıyorum arkadaşlar forumda kalmak stresi daha fazla arttırıyor. Sabahtan beri hiçbir iş yapmadım, sürekli ekrana bakıyorum.
Martta ilk kez girmiştim sınava 17 Mayısta açıklanacak yazıyordu, 16 Mayısa kadar forumlara bakmadım. 16sında şans eseri teosa girip sınav sonuçlarını gördüm 4 tanesini geçmiştim. Zor dersleri geçtiğim için ve forumu takip etmediğim için stres yapmamıştım.

Fikir yürütelim derken birbirimize karşı kırıcı olabiliriz. Herkese bol şans :)

Gitme kal bu stresi hep beraber yaşayalım burası olmasa ben kafayı yerim

önceden de arama muhabbeti ne yani şu tarihte açıklanacak de açıkla kazananları ondan sonra ara tebrik et bundan sonraki işlemler için bilgilendir önceden arama diye birşey çıkarmışlar sabahtan beri telefonun ekranına bakıp duruyoruz az kaldı yeni telefon alacaktım bu bozuk diye