2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

gördüğünüz gibi meslekten herkes fena halde çakılmış

meslekteetik komitesi genel kurul görüş rapor hepsi çorba oldu bende :D aklıma geleni yazdım 35 vermişler pek beklemiyordum meslekten kalmayı ama nasip hocanın kafasına yatmadı sanırım yazdıklarım :) ama vergici tam tahmin ettiğim puanı vermiş vergi hocası hakkaten de insaflı 1. soruda sadece bildiğimi yazdım diğer iki soru da da öle birazını tutturmuşum ama kanunla ilgili bir kurulu cümlem yok adam 35 vermiş kendilerine insaflarındaan dolayı teşekkür ederim hakkaten de bu komisyonda verilmesi gereken en temel ders.

vergiden benim gibii kalan arkadaşlara gönderilecek hakkaten çok değerli bir notum var soru cevap şeklinde sınavdan cıkınca bir aday arkadaşla sohpet sırasında verdi bana her dönem en az iki sorusu va bu notların dedi hakkaten sınavdan sonra notlarda sınav sorularından iki tane var nasıl hazırladılarsa notları her dönem iki tane tutuyor dedi fakat notlar pc de yok taramam gerek müsait olduğumda tarar dileyen arkadaşlara da gönderirim. Destek olmak gerek birbirimize bilgi isaklamaya gerek yok eski kurtlar gibi mesleği köreltmeyelim çalışan isteyen herkes başarsın. isteyenler bana özelden msj atsın vergi diye de belirtsin forumdan takip etmek zor oluyor müsait zamanımda atarım.çünkü benim de artık başlamam gerek

vergiden benim gibii kalan arkadaşlara gönderilecek hakkaten çok değerli bir notum var soru cevap şeklinde sınavdan cıkınca bir aday arkadaşla sohpet sırasında verdi bana her dönem en az iki sorusu va bu notların dedi hakkaten sınavdan sonra notlarda sınav sorularından iki tane var nasıl hazırladılarsa notları her dönem iki tane tutuyor dedi fakat notlar pc de yok taramam gerek müsait olduğumda tarar dileyen arkadaşlara da gönderirim. Destek olmak gerek birbirimize bilgi isaklamaya gerek yok eski kurtlar gibi mesleği köreltmeyelim çalışan isteyen herkes başarsın. isteyenler bana özelden msj atsın vergi diye de belirtsin forumdan takip etmek zor oluyor müsait zamanımda atarım.çünkü benim de artık başlamam gerek

Yarın sonuçlardan sonra çok nota ihtiyacımız olacak bakalım neler kalacak

bu sınav kağıdını okuyanlar, sınav sonucunu sisteme koymaya karar verenler nasıl bir ruh hali içindeler

Son düzenleme:
belki meslek mensupları fazla kazanamıyor bilmiyorum ama şu bir gerçek ki onlar kadar çalışanlarını sömüren bir doktorlar var bir de avukatlar :))

ben bi yerden not bulup calistim,bi yeminli mali musavirin sitesinden ve cikan sorular hep var notlarinda,sadece 5 puanlik bazi sorular yer almiyor ama digerleri hep vardi,150 sayfa,dehadan calisacak ve o kadar bi kitabi yutacak zamanim yoktu ve notlardan memnun kaldim..

Ya ALLAHINI seven bir bursalı aranıyor Lütfen cevap herkes ama mutlu oldu ama biraz kırgın oldu biz hala ne yapacağımızı bilmiyoruz BURSA BURSA neredesin. Buradada bsmmo yine etkisiz mi kaldı arkadaşlar SESİM GELİYORMU