2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

denetimden 100 beklerken 62 aldım hukukdan 90 beklerken 65 geldi finansal tablolardan 90 bekliyordum 60 geldi bu kadar ucuk farklar beklemıyordum ancak bu sınavları okuyanlar bllıkı cok vıcdansız ben aylarımı verdım calısmak ıcın 2 dk da cız sen oh ne ala dunya...

notlar neye göre veriliyor belli değil ki, vergide bildiğin ne varsa yaz demişlerdi, kurumlar hesaplamasını bile yaptım, istisnalarını kanun maddeleri ile açıklayıp çözdüm soruyu. zaten soru 40 puandı, diğer sorulardan da çözdüm ama vergiden 40 ile kaldım.
kalmayı bekleyenler ise iyi notlarla geçmiş, enteresan

tamam ne oldu ki sistemden notları çektiler? dün öğrendiğim notların aynısını bugün teos'ta gördüm.

Arkadaşlar sizce hata oldu mu sistemde? bende 2 dersten geçmişim mlsf :( finansal muhasebe ve hukuk :( maliyet ve finansal tablolar not olarak 40 geldi. acaba itiraz etsem 50 gelir mi? ne dersiniz şansımı deneyimn mi?

Arkadaşlar notlarda hata var mı sizcede? kimisi öğrendiğim aynı notlar diyor odadan kimisi hatalı diyor? Nedir işin aslı acaba?

Yahu milletin aylardır notları beklediğini biliyorsun, herkesi aynı anda yükleneceğini de biliyorsun. Madem niye serverini güçlendirmiyorsun. Her dönem millet bu eziyeti çekmek zorunda mı? Dünya kadar para veriyoruz. Haram olsun. Kaldığımız dersler için bir daha ödeyeceğiz ders başına 85 lira. Yazıklar olsun. Bu parayı kolay mı kazanıyoruz zannediyorsunuz?

Ya şeytan diyor yak bütün dosyayı stajı git yurt dışına yerleş. Karşılığını alabileceğimiz bile muamma olan bir belgeyi almaya çabalıyoruz.

Son düzenleme: