2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

arkadaşın biri bana dersane notlarını gönderdi vergi hukukundan allah razı olsun
bende taratıp yaklaşık 50-60 kişiye gönderdim
isteyene gene gönderirim üşenmem

denetim meslek hukuk analiz finansal muhasebe kitabı var dehanın ayrıca odanın notları ve dehanın dersane notları var 75 tl kargo benden satabilirim. İlgiilenenler mesaj atabilir. Kitaplar 2013 haziran sınavı için aldım 5 dersi verdim.

cevremdekılere ucretsız verıyorum bubahsettıgınız kıtapları suan. hayata tıcarı yonden baglanmanız cok acı verıcı... sıze nıye 75 verıp alsınlar 100-150 verır sıfır alırlar oda ayrı bır konu ayıp ya...

cevremdekılere ucretsız verıyorum bubahsettıgınız kıtapları suan. hayata tıcarı yonden baglanmanız cok acı verıcı... sıze nıye 75 verıp alsınlar 100-150 verır sıfır alırlar oda ayrı bır konu ayıp ya...

Teşekkürler.

Hangi Kitap O Acaba Sanırım Fotokobi Yapıp Veriyorsunuz Bende Alabilirmiyim Kitap ve Notlarınız?
Saygılar

ben geçen sefer 6 sınava çalıştım girdim 6 sını verdim,denetim 86 imiş şimdi baktım..denetime dehadan çalıştım ancak çalışırken özellikle de bu soru sanırım dikkat ettim de deha da bazı maddeler farklı sıralanırken tesmer cevaplarda çok farklıydı.netten araştırdım..nette de bazı yerde başka bazı yerde başkaydı,o zaman benim de kafam çok karışmıştı ama ben tesmerin cevaplarını baz almayı tercih ettim riske girmemek için farklı cevapları olan konularda.acaba denetimden bu nedenle mi bi sıkıntı yaşanıyor,olabilir mi diye geldi şimdi aklıma bu soruyu görünce..
Bağımsız denetimde, denetim kanıtlarının güvenilirliğini (kalitesini) etkileyen faktörler nelerdir? Maddeler halinde sayınız. Açıklama yapmayınız. (30 puan)
a) Kanıtın İlgili Olması b) Kanıtın kaynağı c) Zamanlılık d) Nesnellik

bu soruyu yaptığıma %100000 eminim ama sınavdan 14 almışım
en düşük alan benim herhalde

ya işte deha da tesmerle bazı noktalar uyuşmuyor ve bu sefer sanırım ordan soru gelmiş..ben çalışırken çok dikkatimi çekmişti ve iki kaynak arasında kaldım ve deha kitabında tesmerle kıyaslayıp uymayan cevapları ayrıca not alıp çalışmıştım çok şükür de martta o sorulardan gelmedi yine de ve 86 ile geçtim.burda o mana da bi sıkıntı var bence bu kadar denetimden şikayet eden olunca..
Denetimin cevap anahtari yayınlansin o zaman anlarız nerde hata var başka türlü ne desek boş.dün sabahtan beri düşünüyorum nasıl kaldım diye.deha dan şüphelendim en son ama 100 alan arkadaş da ordan çalışmış nasıl iş anlamadım

Bende denetim sorularına baktığımda çok kolay buldum ve çok şaşırdım çünkü bizim dönemlerde bayağı zor sormuşlardı denetimden.E bu kadar kolay sordular ve herkezin sınavı iyi geçtiyse neden sonuç böyle oldu acaba.kimse beklediği notu alamamış.hepiniz itiraz edin bence.sonuç değişmesede adamlar desin neden bu kadar itiraz var diye.birde duyduğum kadarıyla komisyon hocası değişmiş.demek adam hem kolay soruyor hem de çok kıt not veriyor.hepsi bir alem bunların zaten.

Arkadaslar yorum olmayan net cevaplarin soruldugu denetimde dogru bir tanedir suna veya buna gore dogru yoktur.bunu mahkemede goz onune alacaktir onun icin benim paxartesi ilk lsim mahkemeye basvuracagim sonu
c olarak zulum oldugu yerde adalet vsrdir kimse kimdenin hakkini yiyemez o hak benin cocuklarimin ve bana emek verenlerin hakkidir kimdenin keyfiyetine birakamam

Sayın Meslekdaşım,

Sana canı gönülden katılıyorum ve bende bu dava konusunu iyi araştıracağım.

Ayrıca; Konu ile ilgili Yahya Arıkan, İSMMMO ve Mustafa Caya'ya tweet attım belki dikkatlerini çeker.

Arkadaşlar tek derse kalmıştım ve bu sınavda 40 aldım itiraz etsem geçme olasılığım nedir acaba ??? Birde itiraz sonuçları ne zaman açıklanıyor ??? Yardımcı olursanız çok sevinirim ;)

sınav soru cevapları açıklansa da anlasak denetimde nerde hata yapmışız.bu nasıl iş anlamadım düşündükçe sinir oluyorum

Arkadaşlar tek derse kalmıştım ve bu sınavda 40 aldım itiraz etsem geçme olasılığım nedir acaba ??? Birde itiraz sonuçları ne zaman açıklanıyor ??? Yardımcı olursanız çok sevinirim ;)

sınav kağıdınıza güveniyorsanız itiraz edin tabii ki. 38 ile kalıp itiraz eden ve 50 alan arkadaşım oldu.

sınav soru cevapları açıklansa da anlasak denetimde nerde hata yapmışız.bu nasıl iş anlamadım düşündükçe sinir oluyorum

çok basit sordular aslında, ne isteniyorsa onu yazdık diye düşünüyoruz. deha/bilge gibi kursların cevap anahtarlarına baktığımda yanıtlarım kesin doğru. ama neler oldu anlamış değilim ben de.

arkadaşlar itirazlar ne zaman ve ne şekilde yapılıyo. bilgilendirir misinz?

teos'tan yapılabilecek, ama henüz sistem kapalı gözüküyor. ne zaman açacaklar beklemedeyiz.
sonuçlar yayınlandıktan sonra 15 gün içinde itiraz etme hakkımız var.