2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Arkadaşlar merhaba,

Bu benim ilk kez sınava girişimdi 6/7 de yaptım. Çalışma strateğimle ilgilenen olursa burdan paylaşabilirim çünkü sınava son 10 den fazla çalışmadım. Kaldığım ders denetim. Kalmayı beklediğim bir ders değildi anladığım kadarıyla genel olarak bu derste beklenen puandan düşük gelmiş. itiraz etmenin bir faydası olurmu aldığım puan 30?

üstadım bilgi verirseniz çok makbule geçer.

arkadaşlar Türkiye'de 3.000 den fazla kişide olmayan SPK Bağımsız Denetim lisansını aldım. Yine de bu denetim sınavında 50 almışım. bu adamlar bu kağıtları okumuyorlar. maliyet dersinden 60 puanlık soru tam + 40 puanlık sorunun yarısı vardı. 80 beklerken 40 aldım.
hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini bilerek itiraz edeceğim AMA kimse kusura bakmasın itiraz edip de hakkınızı alabileceğinizi sanmıyorum.
Tekrar girmek zorunda kalacağım. Allah bunları egolarının altında bıraksın ne diyeyim.

aynen sana katılyıorum aynı sekılde bende spk lısansını aldım dentımdende orda 76 almıstım tek seferde ancak bu denetım sınavından boyle olması bıraz gulunc gleıyor o kadar kısı ıtıraz edıp hakkını alan varsa burda soylerse ern azından bızde ne ypacagımı bıleleılm gerekırse mahkeme yoluna basvurlaım ancak ıste sonuc alabılcezmi...

Bende dehanın kitaplarından çalıştım, gerçi muhasebe denetimi kitabını doğru düzgün bitirmeden, soru kitabına geçtim. Soru kitabında da şimdi baktım ki 202 çalışma sorusundan sadece 150'sini okumuşum. Sonuç "05". Yani tekrar dehanın muhasebe denetimi kitabından çalışmak midemi bulandırıyor. En güzeli çıkmış soruları çalışmak. (yutmak)

Ben 3 tane derse itirazda bulundum (60 TL gitti) hiç birinde de 1 puan dahi oynamadı... (Mahkemeye giderseniz ne olur bilemem) Ayrıca, SPK nın sınavları test usulü olup, yazılı sınav ile hiç alakası yoktur. Bazı derslerin soru kağıtlarında farkettinizmi hiç "Soruları sırasına göre cevaplandırınız" der... Neden acaba ?. Bana göre mesela; finansal muhasebe sınavını okuyan kişilerin, yazının düzgünlüğüne ve gösterilen özene göre +- puan verdiklerini düşünüyorum.

arkadaşlar itiraz süreci nasıl oluyor acaba,

maliyetten 40 almışım, 60 puanlık soruda tek bir hatam dahi olduğuna inanmıyorum, itiraz edicem.

arkadaşlar itiraz süreci nasıldır, teos'tan itiraz başvurusu dediğimde duyuruları takip edin diyor.

dört dersten girmiştim;

muhasebe 79
analiz 69
denetim 52
maliyet 40

sınavan çıktığımda maliyetten kesin geçerim diyordum ordan yedik golü.

Son düzenleme:
Denetimin cevap anahtari yayınlansin o zaman anlarız nerde hata var başka türlü ne desek boş.dün sabahtan beri düşünüyorum nasıl kaldım diye.deha dan şüphelendim en son ama 100 alan arkadaş da ordan çalışmış nasıl iş anlamadım

arkadaşlar itiraz süreci nasıldır, teos'tan itiraz başvurusu dediğimde duyuruları takip edin diyor.

Teostan itirazlar henüz açılmadı, açıldığında önce sisteme 20 TL yüklüyorsunuz (Kredi Kartı ile) sonrada itiraz başvurusu kısmından girip ilgili dersi seçiyorsunuz. (itiraz sonucu genellikle sınava 15 gün kala açıklanıyor) Mart İtirazları sanırım 15-20 Haziran gibi açıklanmıştı

Teostan itirazlar henüz açılmadı, açıldığında önce sisteme 20 TL yüklüyorsunuz (Kredi Kartı ile) sonrada itiraz başvurusu kısmından girip ilgili dersi seçiyorsunuz. (itiraz sonucu genellikle sınava 15 gün kala açıklanıyor) Mart İtirazları sanırım 15-20 Haziran gibi açıklanmıştı

çok teşekkürler hocam, artık duyuruları takip edeceğiz, şu maliyetten bi 10 puan daha verseler de rahatlasam.

adım gibi eminim 60 puanlık soruyu full yaptığımdan, zaten eski sınavlardan birinin, birebir aynısıydı soru, tabloyu vs komple yapmıştım.

denetim meslek hukuk analiz finansal muhasebe kitabı var dehanın ayrıca odanın notları ve dehanın dersane notları var 75 tl kargo benden satabilirim. İlgiilenenler mesaj atabilir. Kitaplar 2013 haziran sınavı için aldım 5 dersi verdim.

arkadaşlar teos a tc no ve şifre ile giriyorum ama yine boş sayfa çıkıyor.
buradan öğrenilmiyor mu sonuçlar, sadece ben mi problem yaşıyorum

denetim meslek hukuk analiz finansal muhasebe kitabı var dehanın ayrıca odanın notları ve dehanın dersane notları var 75 tl kargo benden satabilirim. İlgiilenenler mesaj atabilir. Kitaplar 2013 haziran sınavı için aldım 5 dersi verdim.

bence insanlar için bir dua 75 tl den daha önemli
75 tl yi veren allah razı olsun demez

arkadaşlar bitane mail adresi vardı smmm diye hotmail bilen varmı oraya ben baya not yüklemiştim ordan alabilirsiniz adresi hatırlayamadım