2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Denetimcinin notlandırma stili gerçekten farklı. Geçenler nasıl çalışıp, hangi kaynaklara bakıp geçtiler merak ediyorum gerçekten?..

Bende denetimden itirazımı ettim inş hayırlısı olur 32 ne kadar düzelir bilmem ama inş insafa gelir adam gibi okur kağıtlarımızı

denetimden kalmamın tek mantıklı açıklaması var ben sınavda halüsinasyon gördüm yazdığım sandığım cevapları yazmadım :) ben yine de tesmerin cevaplarını görmeden itiraz etmeyeceğim bence sizde bekleyin zamanımız var.ama değişeceğini pek sanmıyorum.daha kötüsü o kağıtla geçemediysem bu dersten geçebileceğime de inanmıyorum artık

Sidarta arkadasım gecersın ıns bence umıtsız kalma senı bayadır takıp edıyorum anladıgım kadarıyla sansızlık yasıyorsun.

Ben bu sınada denetımden 70 uzerınden degerlendırldım ve 32 aldım cunku ılk sorum kesınlıkle yanlsıtı sınavdan sonrada bunu bılyıordum ancak 2 sorum da kesınelıkle dogruydu 30 puna ordan ladıgımı dusnuyorum ucxuncu sorudan da 40 punalık sorudan sagolsun 2 puan vermıs belkı olabılır dıyorum cunku adamın ıstedıgı cumlelerı kurmamıs olabılrım ve yınede ıtıraz ettım ınsaf ya 2 puan verılırmı hıc hıc verme sıl gırsın

3.soruda istediği cümleleri kuramamış olsan bile yapısal risk bulgu riski kontrol riskini yazmana 2 puan veremez ya

heralde adam alkolik ramazan falan dinlemedi bir yandan demlenirken bir yandan sınavları okudu başka bir açıklaması yok bu komik notların

Aynen buyuk ıhtımal ınsafsızlık yaptıgı kesın ama bunu bılerek yapıyorlar bneım kanımca her donemde bır tane boyle yapan cıkıyor cunku merak edıyorum bagımsız denetımle ılgılı tesmerde bırseyler varmı acaba ordanmı claıssam :d

bir cevap anahtarı yayınlansın o zaman anlayacağız sorun okuyanda mı çalıştığımız kaynaklarda mı?meslek yetmiyordu bir de denetim çıktı başımıza bela.daha babalar gibi vergi var.bakalım ne olacak?

3.soruda istediği cümleleri kuramamış olsan bile yapısal risk bulgu riski kontrol riskini yazmana 2 puan veremez ya
bende oyle zannediyordum ben en kotu 20 puan alırım gecerım dedım ama demekkı o oyle ıstememıs neyse ya ıtırazda bır sonuc alırız yada sınada sonuc almaya devam ederız bırsey sorcam bu komısyonmu devam etcek yoksa baska komısyonmu gleck bu donemde...

benim bildiğim aralık bu komisyonun son sınavı ama kesin bir bilgi değil tabi.bir arkadaşta denetim hocası değişmiş diye birşey yazmıştı.o yüzden bilmiyorum

Sayın sidarta, kaç kere itiraz ettinizki 1 ayda diyorsunuz ?

Bakın Mart sınavı itirazı ne zaman açıklanmış, bana gelen tebligat tarihi teos tan :

Ankara, 19 Haziran 2013
Konu : 16-17 Mart 2013 SMMM Sınavı İtiraz Sonucu

sayın azzozi bey üslubunuz hiç hoş değil karşınıdakini küçümser bir dil kullanmışsınız.ben tabi size aynı üslubla cevap vermeyeceğim.
sorunuzun yanıtına gelince daha önce hiç itiraz etmedim ama itiraz ve açıklanma süreleri bir sonraki sınavın tarihine göre değil sınav tarihleri baz alınarak hesaplanıyor.itirazlar sonuçlar açıklandıktan 15 gün içinde yapılıyor itiraz sonuçları da 30 gün sonra açıklanıyor.mart sınavıyla haziran sınavı arasında 3,5 ay gibi bir zaman varken haziran sınavıyla aralık sınavı arasında 5 ay var.bu hususu gözden kaçırıyorsunuz sanırım.
saygılarımla...

iNŞ DEĞİŞMİŞ OLANDA ADAM AKILLI BİRİ GELİR AKIL İŞİ DEĞİL BU SONUÇLAR ALLAH SANADA KOLAYLIK VERSİN HALLDERSİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN VE SUNUDA OGRENDIM BURASI GERCEKTEN HER KONUDA YARDIMCI OLUYOR RESMEN BEYIN FIRTINASI YAPILIYOR BURDA...

Finansal analiz daha önce itiraz edipte olumlu sonuç alan varmı tek ders kaldı 43 ile bırakmış. Geçen dönemde 42 ile bırakmıştı itiraz ettim sonuç olumsuzdu. Şimdi tek ders olunca biraz insafa gelirmi ki itiraz edip etmeme konusunda kararsız kaldım.