2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Finansal analiz daha önce itiraz edipte olumlu sonuç alan varmı tek ders kaldı 43 ile bırakmış. Geçen dönemde 42 ile bırakmıştı itiraz ettim sonuç olumsuzdu. Şimdi tek ders olunca biraz insafa gelirmi ki itiraz edip etmeme konusunda kararsız kaldım.

Merhaba bende geçen sınav 41 bu sınavda 45 le kaldım.Bir arkadaş 45 almış itiraz etmiş ve yine 45 gelmiş yazmıştı.

Ben yinede şansımı deniyecem tek dersim değil ama umut işte

Finansal analiz daha önce itiraz edipte olumlu sonuç alan varmı tek ders kaldı 43 ile bırakmış. Geçen dönemde 42 ile bırakmıştı itiraz ettim sonuç olumsuzdu. Şimdi tek ders olunca biraz insafa gelirmi ki itiraz edip etmeme konusunda kararsız kaldım.

bence et kaybedeceğin bişey yok en azından için rahatlar.

bence de itiraz et kaybedeceğin en fazla 20 TL.ama itiraz sonucunu beklemeden de çalışmaya başla bence

Ben bu sınada denetımden 70 uzerınden degerlendırldım ve 32 aldım cunku ılk sorum kesınlıkle yanlsıtı sınavdan sonrada bunu bılyıordum ancak 2 sorum da kesınelıkle dogruydu 30 puna ordan ladıgımı dusnuyorum ucxuncu sorudan da 40 punalık sorudan sagolsun 2 puan vermıs belkı olabılır dıyorum cunku adamın ıstedıgı cumlelerı kurmamıs olabılrım ve yınede ıtıraz ettım ınsaf ya 2 puan verılırmı hıc hıc verme sıl gırsın

arkadaşım benimde 2 soru yüzde milyon doğru riski etkileyen faktörler diyor hepsini yazdım 30 puanlık soru
14 almışım sanırım 2 soruda sıralı şekilde yazmak gerekiyormuş sanırım

sırası batasıca

öyle birşey olamaz o halde soru yanlış.sıralayınız diye sorması lazım soruyu.hoca ne içti bilmiyorum ama bu kadar kişinin ahıyla öbür tarafta bayağı bir sıkıntı yaşayacaktır

acaba bilerek düşük mü veriyorlar itiraz etsinlerde yeni bir gelir kapısı oluşturalım oradan da paranın gözünü vuralım diye???

benim aklıma gelen bu ben hepsini yazdım adım gibi eminim 30 puanlık soru idi diğer soruları geçtim 14 almışım bunun başka bi izahı varmı
aklıma gelen o sıraylamı yazcaz diye ama bu soru süreç değil ki sırası olsun
yada maddeleri yazarken 1-2 -3 diye başına yazmadım ondanmı kırdı yada büyük küçük harfden dolayımı

nasıl çalışcaz bu denetim dersine kafayı yidirtcekler şiir gibi ezberlesen bile puan yok

allah bildiği gibi yapsın bişey demiyorum başka piskopat yaptılar adamı

Bunlar bırakmak ıcın bahane bence sırasıylamıymıs yok yukarıdan asagıymıs bulmacmaı cozuyzkı bır sorunun bır cevabı olur eger sırasına gore puan verıyorsa boyle sacmalık olmaz bu kadar ınsanın hakkıyla oynuyorlar ayıp...

Bunlar bırakmak ıcın bahane bence sırasıylamıymıs yok yukarıdan asagıymıs bulmacmaı cozuyzkı bır sorunun bır cevabı olur eger sırasına gore puan verıyorsa boyle sacmalık olmaz bu kadar ınsanın hakkıyla oynuyorlar ayıp...

SORUNDEĞİL86 inşallah bidahaki sınava geçersin
senin için SORUNDEĞİL denetim filan

arkadaşlar tek dersim kaldı..
diğer derslerim şu şekilde
5 x 50
1 x 84
Staj notum 97

bunları toplayınca 431 puan ediyor..

480-431=49

yani ben tek dersimden 50 alsam yeterliliği vermiş mi oluyorum ?

5 x 50
1 x 84
Staj notum 97

480-431=49

evet yetiyor 50 alman , 7 dersin notları + staj notu / 8 = 60 olması gerekiyor.

5 x 50
1 x 84
Staj notum 97

480-431=49

adaletmi bu yaaa bizim 85 staj değerlendirme kalan üç dersim var 50-50-60 almam lazım staj notumuza 95 verilseydi hepsinden 50 alsam gececektim

evet kimsenin önemsemediği staj puanı ortalamayı tutturmak için ne kadar önemli oluyor son dersler kalınca. ben de şimdi anladım..
inşalla yeterli puanları alabilirsiniz.

Denetime ve Vergiye itiraz ettim. Yetmedi yahya arıkana ve ismmmo ya tweet attım. resmen hakkımızı yiyorlar. Acaba denetim sınav sonuçlarını kaç kişi okuyor yada okumuyor kafalarına göre yarısını geçirtiyor yarsını sınav kağıdın 100 olsa bile kaldı olarak ayırıyorlar. bunun başka bir anlamı yok. 4 ay soluksuz hazırlandım sınava 7/3 yaptım. bundan sonra çalışma isteği gelsin bakalım.. gelirmi???

Bence itiraz için haftaya yasal süreç bitiyor bittikten en fazla bir ay içinde açıklanır dıye dusunuyorum yanı en gec ekımın 15 sıne kadar dıye dusnuyorum

Soruların cevapları açıklanmış arkadaşalr denetimde 3 sorunun cevabını oyle ıstedıyse puan almamız normalmıs munferid diyor her cevapta :d