2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

ARKADAŞLAR SABAHLEYİN YAZMIŞTIM
denetim dersinden kağıtlar okunduktan sonra tekrar değerlendirilekcek diye

sanırım tek dersi denetim kalanları geçirdiler. Ben böyle bir izlenim görüyorum formda

Bu kağıtları nasıl okuyorlar arkadaş 80 beklerken 35 alınır mı ?saç baş yolası geliyor insanın acaba okurken yoruluyorlar mı ?

sona kalan mı oluyoz ilk okunanlar 97 sonra kiler 25...35...15..

geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim. Sınav ve sonucunu bekleme stresinden kurtuldular.
istanbul odasına kayıtlıyım. S D aranmadım. çok üzgünüm şuan.
tekrar aynı sıkıntı of of. Allah sabır versin her birimize.

Bu kağıtları nasıl okuyorlar arkadaş 80 beklerken 35 alınır mı ?saç baş yolası geliyor insanın acaba okurken yoruluyorlar mı ?

sona kalan mı oluyoz ilk okunanlar 97 sonra kiler 25...35...15..

Sorma deliriyorum şu anda iş yerinde meslekten en kötü en kötü 80 alırım diyordum. Denetimde süpriz yaparlarsa alırım belgeyi diyordum küt meslekten 35 almışım.. Öbür arkadaşımda denetimi vermiş sadece meslekten bırakmışlar 7-6 yaptı arkdaşım 7-5 ben yaptım.ve o kadar moralimiz bozukki anlatamam akşam saat 18:00 teos da yayınlanacak dediler...

ARKADAŞLAR SABAHLEYİN YAZMIŞTIM
denetim dersinden kağıtlar okunduktan sonra tekrar değerlendirilekcek diye

sanırım tek dersi denetim kalanları geçirdiler. Ben böyle bir izlenim görüyorum formda

arkadaşlar yanlış anlaşılma olabilir bilgiler yeni geliyor. Kayseri odası sonuçları notlarıyla beraber açıklamış. gördüğüm kadarıyla tek derse hiç bakılmamış.. hatta sadece denetimden 50 alıp diğer 6 dersten de 50 altında alan arkadaşlar bile var..

kayseri odasında bu dönem denetimden sınava girenlerin %35i 50 üzerinde not almış
yine kayseri odasında bu dönem denetim dersi not ortalaması da 100 üzerinden 32 olmuş

tek dersi denetim olup yine kalan arkadaşlar da çok var gördüğüm kadarıyla.. sağlıklı bilgiler daha gelecektir.

kaldık insan kaçtan kaldı onu merak ediyor neye göre kaldım... bende en az 65-70 bekliyorum vergiden 3 sorum tam...denetim 1 soru tam diğer soru genel kültürden yazdım... istese 50 rahat alır o kağıt inci gibi yazıyla ancak öyle olmuyor...otur baştan başla hiç enerjim isteğim yok,bu yüzden iş bulamıyorum resmen kör kuyu.

tesmerin eski sınav soru cevaplarına bakın aynı soruya bile kendisi farklı farklı cevaplar vermiş yani neye göre değerlendiriliyor bu denetim anlamak mümkün değil elimizde düzgün çalışacak bir döküman yok.hayırlısı demekten dilimizde tüy bitti...

Beni İzmirden aradılar Soyadım Ş ile başlıyor. Listeyi ikiye bölmüşler. Harflere takılmayın arkadaşlar.

Keşke akşamüstü yayınlasalar bari. Bunların arama fantezisi yüzünden ne hallere düştük.